Prima pagină » Kate Middleton, atacată nemilos de o vedetă americană din cauza copiilor Ducilor de Sussex!

Kate Middleton, atacată nemilos de o vedetă americană din cauza copiilor Ducilor de Sussex!

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-middleton,-atacata-nemilos-de-o-vedeta-americana-din-cauza-copiilor-ducilor-de-sussex!

Are trei copii minunați și am văzut-o, de numeroase ori, în compania celor mici, care o adoră pur și simplu. Însă s-a purtat Prințesa de Wales urât cu propriii nepoți?

Prințesa Kate și Prințul William nu au participat la prima aniversare a Prințesei Lillibet, în 2022, cu toate că Meghan Markle, prințul Harry și cei doi copii ai lor se aflau în Marea Britanie în acea zi. Și, pentru asemenea lucru, Kate Middleton a fost acuzată de una dintre prietenele lui Meghan, care a primit acum, recent, faimosul ei gem.

O prietenă de-ale lui Markle a declarat, la un moment dat, că a fost tare urât din partea prințesei de Wales să lipsească de la mica petrecere aniversară a micuței Lillibet, în iunie 2022, când întreaga familie Sussex era în UK pentru a celebra Julibeul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Garcelle Beauvais este vedetă a reality show-ului The Real Housewives of Beverly Hills și bună amică de-ale lui Meghan – care a primit un borcan de gem marca American Riviera Orchard – a ieșit la atac și a fost nemiloasă cu Kate Middleton.

Vedeta americană i-a criticat pe Prinții de Wales că au lipsit de la ziua de naștere a nepoatei lor, în urmă cu doi ani, la Frogmore Cottage. Cei doi soți regali se aflau în Wales, unde o reprezentau pe regretata regină și supravegheau repetițiile pentru concertul de la Castelul Cardff.

În plus, a fost un moment special pentru familia Wales, având în vedere că cei mai mari copii ai lor, Prințul George și Prințea Charlotte, și-au însoțit părinții pentru prima lor întâlnire oficială cu publicul britanic.

image

Cu toate astea, Beauvais n-a fost deloc impresionată și a început să comenteze întreaga situație pentru E!: „Ceea ce s-a întâmplat atunci a fost ca o coincidență că vezi Doamne ei erau în afara orașului, se spălau pe cap, cine știe ce făceau. Dar, să fim serioși, e cam urât ce au făcut!”.

Întrebată dacă consideră că aveau ei putere să schimbe programul făcut de palat, vedeta americană nu a fost deloc interesată de acest posibil detaliu: „Pe bune, nu pot ei să dea ordin ca să rămână avionul la sol câteva ore, pentru a-i întâlni pe Lilibet și pe Archie?”.

Beauvais s-a numărat printre cei 50 de influenceri și prieteni de-ai lui Meghan Markle care au primit un borcan de gem de căpșuni, atunci când s-a lansat noul brand al fostei actrițe americane, American Riviera Orchard.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg

Mai multe pentru tine…

Vedeta de reality show a declarat că ea a primit borcanul nu numărul 15 și a postat o fotografie cu cadoul primit de la ducesă. Meghan este fan al emisiunii Real Housewives, recunoscând acest lucru producătorului executiv Andy Cohen în timpul podcastului ei, Archetypes.

Ducesa de Sussex a întâlnit-o pe Garcelle Beauvais anul trecut, în noiembrie, când au participat amândouă la gala Variety’s Women in Power, unde vedeta de reality show a a fost extrem de încântată că a întțlnit-o pe Meghan: „M-am pozat cu Meghan Markle, pot să mor liniștită acum!”.

foto – GettyImages, Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Middleton, atacată nemilos de o vedetă americană din cauza copiilor Ducilor de Sussex!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type