Prima pagină » Incendiu la o ambulanță cu o pacientă, pe DJ 152A, în județul Mureș!

Incendiu la o ambulanță cu o pacientă, pe DJ 152A, în județul Mureș!

de redactia
incendiu-la-o-ambulanta-cu-o-pacienta,-pe-dj-152a,-in-judetul-mures!

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 4 mai, în jurul orei 23.30, la un incendiu produs la nivelul compartimentului motor a unei autospeciale de transport victime, pe DJ 152A între localitățile Band și Berghia.
”A intervenit Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș cu două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării, pacienta aflată în ambulanță a fost evacuată în siguranță, ulterior fiind preluată de către o ambulanță SAJ și transportată la UPU Târgu Mureș. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pe timpul acțiunii de stingere nu au fost înregistrate victime. Pompierii mureșeni vă recomandă să respectați toate măsurile de prevenire a incendiilor”, a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.
(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Post-ul Incendiu la o ambulanță cu o pacientă, pe DJ 152A, în județul Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Incendiu la o ambulanță cu o pacientă, pe DJ 152A, în județul Mureș!

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type