Prima pagină » Patru judecători mureșeni delegați de CSM în funcții de conducere

Patru judecători mureșeni delegați de CSM în funcții de conducere

de redactia
patru-judecatori-mureseni-delegati-de-csm-in-functii-de-conducere

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat, în decursul lunii aprilie 2024, patru propuneri de delegare în funcții de conducere la două instanțe mureșene.
Potrivit proceselor verbale ale ședințelor, documente făcute public pe pagina web a CSM, www.csm1909.ro, cele patru hotărâri au următorul conținut:

  • ”Prelungirea delegării domnului judecător Dima Florin în funcţia de preşedinte al Secției I civile a Curții de Apel Târgu Mureș, începând cu data de 1 mai 2024, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni.” (Hotărârea Nr. 541 din 11 aprilie 2024, adoptată în unanimitate);
  • ”Prelungirea delegării doamnei judecător Lupașcu Maria-Cristina în funcţia de preşedinte al Secţiei civile a Judecătoriei Târgu Mureş, începând cu data de 3 mai 2024, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni.” (Hotărârea Nr. 602 din 18 aprilie 2024, adoptată în unanimitate);
  • ”Prelungirea delegării domnului judecător Rus Mihai-Cătălin în funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Târgu Mureş, începând cu data de 18 mai 2024, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni.” (Hotărârea Nr. 603 din 18 aprilie 2024, adoptată în unanimitate);
  • ”Prelungirea delegării doamnei judecător Șeulean-Schwartz Cristina în funcția de președinte al Judecătoriei Târgu Mureș, începând cu data de 3 mai 2024, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni.” (Hotărârea Nr. 658 din 24 aprilie 2024, adoptată în unanimitate).
    Alex TOTH

Post-ul Patru judecători mureșeni delegați de CSM în funcții de conducere apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Patru judecători mureșeni delegați de CSM în funcții de conducere

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type