Prima pagină » Jon Bon Jovi a mărturisit că nu este un sfânt: Nu spun că nu au existat 100 de fete în viața mea VIDEO

Jon Bon Jovi a mărturisit că nu este un sfânt: Nu spun că nu au existat 100 de fete în viața mea VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
jon-bon-jovi-a-marturisit-ca-nu-este-un-sfant:-nu-spun-ca-nu-au-existat-100-de-fete-in-viata-mea-video

Legenda rock Jon Bon Jovi, în vârstă de 62 de ani, a mărturisit în cadrul unei emisiuni că a avut parte de multe aventuri și că nici pe departe nu a fost un sfânt, scrie Daily Mail.

Rockerul, căsătorit de 35 de ani cu iubita din liceu, Dorothea Hurley, a mărturisit: „Sunt un star rock and roll. Nu sunt un sfânt. Nu spun că nu au existat 100 de fete în viața mea. Eu sunt Jon Bon Jovi. A fost destul de bine“, a mărturisit el.

Jon Bon Jovi Arhivă

În același interviu, starul rock a ținut să laude toleranța partenerei de viață față de programul său solicitant de turnee.  „Acestea sunt toate clișeele minunate ale starurilor rock“, a declarat el pentru The Independent. „Este vorba despre a nu minți niciodată că ai fost un sfânt, dar nici despre a nu fi atât de prost încât să strici viața de familie“.

Jon Bon Jovi a dezvăluit că, în ciuda muncii sale aglomerate, a fost întotdeauna devotat soției sale, cu care s-a căsătorit la Capela Graceland din Las Vegas în 1989, și copiilor lor. „Nu am o amantă pe lângă sau o altă familie în celălalt capăt al orașului. Niciodată nu veți citi o astfel de poveste despre mine. Nu am nicio considerație pentru tot acest stil de viață“, a spus el.

Cei doi au patru copii: Stephanie, 30 de ani, Jesse, 28 de ani, Jake, 21 de ani, și Romeo, 19 ani.

„Am crescut împreună și ne place foarte mult unul de celălalt. Vrem să ne petrecem timpul împreună“, a declarat el pentru presă referindu-se la soția sa, de care a fost „atras imediat“ în momentul în care a văzut-o.

La 10 iulie 2011, Bon Jovi a concertat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. În 2017, trupa a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jon Bon Jovi a mărturisit că nu este un sfânt: Nu spun că nu au existat 100 de fete în viața mea VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type