Prima pagină » Se schimbă WhatsApp. O funcție nouă va fi introdusă pentru a îmbunătăți semnificativ gestionarea conversațiilor

Se schimbă WhatsApp. O funcție nouă va fi introdusă pentru a îmbunătăți semnificativ gestionarea conversațiilor

de Roboțelul @ iDOR.info
se-schimba-whatsapp.-o-functie-noua-va-fi-introdusa-pentru-a-imbunatati-semnificativ-gestionarea-conversatiilor

Miercuri, 01 Mai 2024, ora 13:27

3724 citiri

WhatsApp a implementat o funcționalitate nouă care va îmbunătăți semnificativ gestionarea conversațiilor în aplicație, mai ales în grupurile mari unde fluxul de mesaje poate fi ridicat.

Această nouă caracteristică, inspirată de opțiunile similare de pe platformele Discord și Telegram, le permite utilizatorilor să fixeze până la trei mesaje în cadrul unei conversații pentru a le evidenția, scrie WhatsApp.

Funcția de fixare a mesajelor, care a fost introdusă inițial la sfârșitul anului trecut, permitea până de curând fixarea unui singur mesaj. Recent, limita a fost extinsă la trei mesaje, după o perioadă de testare în care utilizatorii au avut posibilitatea să fixeze până la cinci conversații în fereastra Chats. Această modificare este acum disponibilă pentru toți utilizatorii platformei la nivel global.

Cum se poate fixa un mesaj pe WhatsApp

Utilizatorii pot fixa mesaje pentru perioade determinate, precum una, șapte sau 30 de zile. Procesul este simplu: prin apăsare lungă pe mesajul dorit și selectarea opțiunii „Pin” din meniul cu trei puncte. De asemenea, administratorii de grup pot reglementa dacă participanții au permisiunea de a fixa mesaje.

Dacă utilizatorii doresc să înlăture un mesaj fixat, pot face acest lucru din același meniu, funcția oferind flexibilitate în gestionarea spațiului de conversație.

Pe lângă fixarea mesajelor, WhatsApp permite și marcarea lor cu stea, o funcție care nu are limită de utilizare și care face mesajele marcate vizibile doar pentru utilizatorul care le-a selectat.

Meta va înceta să ofere gratuit una dintre cele mai apreciate funcții de pe WhatsApp

Începând cu prima jumătate a acestui an, WhatsApp va implementa o schimbare majoră care va afecta modul în care utilizatorii își stochează conversațiile pe Google Drive. Până în…

Veste bună pentru utilizatorii iOS! Ce funcție de securitate a introdus WhatsApp

WhatsApp a lansat recent o caracteristică de securitate pentru utilizatorii de iPhone, denumită Passkeys, care promite o autentificare mai rapidă și mai sigură. Anunțată într-o postare…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Se schimbă WhatsApp. O funcție nouă va fi introdusă pentru a îmbunătăți semnificativ gestionarea conversațiilor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type