Prima pagină » Luna Nouă în Taur, 8 mai 2024: Momentul adevărului suprem! Viața unor zodii se schimbă total

Luna Nouă în Taur, 8 mai 2024: Momentul adevărului suprem! Viața unor zodii se schimbă total

de Roboțelul @ iDOR.info
luna-noua-in-taur,-8-mai-2024:-momentul-adevarului-suprem!-viata-unor-zodii-se-schimba-total

Taurul este un semn asociat cu stabilitatea, bogăția și securitatea. Luna Nouă în Taur de pe 8 mai marchează primul ciclu lunar după sezonul eclipselor de primăvară. Odată cu noul ciclu lunar, energiile transformatoare ale eclipselor trec în plan secund.

Luna Nouă în Taur, guvernată de Venus, aduce o perioadă favorabilă pentru iubire, frumusețe, bani și plăcere. În intervalul 29 aprilie – 24 mai, planeta „micii fericiri” străbate Taurul, oferind șansa de a vă îndepărta de agitația exterioară, de a încetini și de a vă bucura pur și simplu de viață.

La momentul Lunii Noi din 8 mai, ora 06:22,aspectele planetare sunt armonioase, iar în Taur se formează un stelium: un aglomerat karmic format din Luna Albă, Venus, Uranus și Jupiter, alături de Luna și Soarele. Aceste planete creează un fond energetic pozitiv puternic, care va fi amplificat de Luna Nouă.

Luna Nouă în Taur din 8 mai poate facilita manifestarea intențiilor. Totodată, amplifică sentimentul de motivație și furnizează inspirație pentru a construi o bază solidă.

Energia fertilă a Taurului și a Venerei (Venus) va stimula creativitatea, abundența și beneficiile materiale. Această energie poate fi folosită pentru a crea, a începe o afacere sau un proiect personal și pentru a spori șansele de a concepe un copil, dacă acesta este un obiectiv.

O zi magică în primăvara anului 2024: 8 mai, energia prosperității

8 mai este o zi cu adevărat magică în primăvara anului 2024, când energia bogăției și prosperității este extrem de puternică. Folosiți potențialul planetelor pentru a vă revigora sentimentele și obiectivele, pentru a vă încărca cu forță interioară. În luna următoare, viața privată va fi marcată de evenimente pozitive, cu mai multă plăcere și bucurie comparativ cu lunile anterioare.

Unul dintre cele mai cunoscute mituri asociate cu Taurul este legenda iubirii dintre Zeus și Europa. Regele Agenor, conducătorul orașului fenician Sidon, avea trei fii și o fiică, Europa, cea mai frumoasă fată de pe Pământ. Într-o dimineață, Europa, jucându-se cu prietenii ei pe o pajiște verde, a fost observată de Zeus de pe Olimp. Zeus, fermecat de frumusețea ei, s-a hotărât să o răpească. Pentru a nu o speria pe Europa și prietenii ei, s-a transformat într-un taur alb și s-a alăturat turmelor regelui Agenor.

Când Europa s-a apropiat, taurul alb s-a așezat lângă ea, iar ea l-a mângâiat și s-a urcat pe spatele său. În acel moment, taurul a sărit în mare și a înotat rapid către insula Creta. În cele din urmă, Zeus s-a arătat în fața ei și Europa a devenit iubita lui, dându-i trei fii. În schimb, oamenii au fost recunoscători, numind o întreagă parte a lumii după Europa.

Găsești soluții miraculoase la problemele vechi

Luna Nouă în Taur promovează încrederea în sine, elimină sentimentele subconștiente de nesiguranță și aduce o senzație de stabilitate. Permiteți-vă să vă relaxați, să vă bucurați de plăcerile simple și să activați energiile Lunii noi care va avea loc pe 8 mai.

Taurul este un semn de Pământ fix, iar Luna Nouă este momentul perfect pentru a „planta semințe”. În următoarele două săptămâni după Luna Nouă, puteți începe proiecte noi, să vă mutați sau să vă căutați un nou loc de muncă. Este important să manifestați și perseverență, calitate apreciată de Taur.

Luna Nouă oferă perspective bune pentru dezvoltare, însă poate scădea potențialul energetic personal, ceea ce trebuie luat în considerare. Evitați riscurile financiare, gestionați-vă resursele personale și împărtășiți cu cei care au nevoie de ajutor.

Luna Nouă din 8 mai va scoate la iveală dorințe ascunse, emoții refulate și greșeli uitate, aducându-le în lumea reală. Este momentul să recunoașteți și să rezolvați aceste probleme pentru a putea progresa.

În timpul tranzitului lui Venus și al Lunii prin Taur, riscul de supraalimentare crește, așa că fiți atenți la obiceiurile alimentare. Nu este nevoie să vă grăbiți; lăsați lucrurile să se desfășoare natural și bucurați-vă de ceea ce aveți în jurul vostru.

Luna Nouă în Taur, 8 mai 2024: previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Luna Nouă în Taur va influența tot ce ține de bani. Fii atent, deoarece în mai poți deveni obsedat de ideea de a investi în bunuri materiale. Deciziile tale ar putea fi greșite, așa că stăpânește-ți dorința de cheltuieli. În schimb, folosește energia Venerei (patroana Taurilor) pentru a-ți pune în ordine afacerile financiare. Concentrează-te pe rezolvarea problemelor reale din bugetul tău, renunțând la încă un credit.

Taur

Stai pe pragul unui nou început captivant, crești și te schimbi cu o viteză uimitoare, eliberându-te de povara experienței negative. În perioada Lunii Noi din Taur, ar trebui să lucrezi la consolidarea iubirii de sine și a respectului de sine. Fii mai sigur în tot ce faci. Universul te împinge către succes, dar trebuie să fii pregătit să riști. Nu-ți fie teamă de provocările pe care le vei primi în zilele următoare.

Gemeni

Acum ai șansa să scapi în sfârșit de cele mai mari frici ale tale, să te eliberezi de ceea ce te tensionează cel mai mult. Luna Nouă în Taur îți va permite să stabilești o legătură vindecătoare cu propria ta „eu” interior. Energia acestei Luni Noi te va curăța de gândurile și convingerile negative despre tine însuți. Lasă durerea, sentimentul de vină sau frica de viitorul imprevizibil să plece, aruncând bagajul care te-a împovărat în timpul sezonului eclipselor!

Rac

Luna Nouă în Taur va activa umbra ta, de la care încerci constant să fugi. Datorită acestui fapt, te va determina să începi procesul de vindecare profundă. Venus, patroana semnului pământesc Taur, va influența a douăsprezecea ta casă a spiritualității. Îndreaptă-ți atenția în interior și lucrează la emoțiile complexe. Suprimând aceste sentimente, te pierzi pe tine însuți. Fii pregătit pentru faptul că valul de sentimentalism te va purta într-o călătorie prin trecut. Permiteți-vă să aveți o conversație sinceră cu cineva pe cine iubiți.

Leu

Luna Nouă din mai va afecta sfera carierei. Așteaptă-te la un flux de energie necesar pentru a atinge succesul. Talentele tale se vor perfecționa. Dezvoltă-te și profita de fiecare moment nou care te inspiră. Creează schimbări pozitive care te vor apropia de viitorul visurilor tale. Când Luna Nouă este în Taur, universul lucrează în favoarea ta!

Fecioară

Taurul, în care Luna Nouă va apărea pe 8 mai, este un semn echilibrat și stabil, dar când este afectat de Pluton, poate aduce schimbări neliniștitoare. Acest lucru se aplică în special carierei tale. Luna Nouă va marca începutul transformărilor care te vor afecta atât pe plan profesional, cât și personal. Îți va fi dificil să separi munca de viața personală. Situațiile neașteptate te vor determina să-ți schimbi perspectiva. Nu exclude posibilitatea să începi o cale complet nouă.

Balanță

În această Lună Nouă, te vei confrunta cu datoriile morale și financiare. Poate vei înțelege că te simți copleșit de anumite relații negative, te frustrează împrumutul și așa mai departe. Luna Nouă din mai va avea loc în casa a opta a transformării tale. Pentru a renaște din cenușă ca un pheonix, trebuie să permiți ceva la care te-ai agățat cu disperare să se încheie în cele din urmă. Poți permite să faci mai mult și să trăiești mai bine. Vei avea încredere în tine doar atunci când te vei elibera cu adevărat.

Scorpion

Luna Nouă în Taur și Pluton vor aduce o avanpremieră creativă care te va inspira în următoarele săptămâni. Acestea vor activa tot ceea ce este legat de plăceri și autoexprimare. Acum ar trebui să acorzi prioritate lucrurilor care te fac fericit. Nu amâna plăcerile pentru „mâine”. Intră într-o fază cu un potențial enorm.

Săgetător

Când Luna Nouă se va ridica pe cer, ai putea simți presiunea. Este posibil să intuiești schimbările neașteptate care se apropie de tine. Cosmosul îți pregătește o adevărată furtună. În următoarele zile vei fi în centrul atenției. Se apropie un moment de cotitură puternic, de la care va începe călătoria ta spre sinele superior. Drumul înainte va fi plin de denivelări, dar scopul merită.

Capricorn

În această Lună Nouă, aspiră la ceea ce te face fericit. Viața este prea scurtă pentru a-ți chinui mintea cu ceva! Petrece următoarele zile făcând ceea ce îți aduce cea mai mare satisfacție. Luna Nouă va influența tot ce este legat de plăceri, care îți vor oferi inspirația pe care ai așteptat-o atât de mult. De data aceasta, nu ar trebui să ai nicio scuză. Permite-i sufletului tău să se elibereze de tensiune.

Vărsător

Luna Nouă în Taur îți va activa inima. Vei realiza că dragostea umple viața de sens. Noua Lună va activa tot ceea ce este legat de familie și va adânci legătura ta cu propriile rădăcini. Poate că a venit momentul să rezolvi problemele care se întind încă de la copilărie. Orice ai face, ascultă-ți „eu”-ul interior. Priviți cu încredere în ochii sentimentelor care vă împiedică să trăiți și să iubiți normal.

Pești

Când Luna Nouă va apărea pe cerul din Taur, totul va deveni mai semnificativ. Ai putea descoperi că ești plin de inspirație și că ești deschis la noi experiențe. Acest eveniment astronomic va reduce sentimentul tău iluzoriu de neînsemnătate în lume. Nu trebuie să te supui niciunei presiuni exterioare. Fă tot ce poți pentru a ieși în evidență. În tine este înscris un potențial enorm.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Luna Nouă în Taur, 8 mai 2024: Momentul adevărului suprem! Viața unor zodii se schimbă total

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type