Prima pagină » Volkswagen dă startul precomenzilor pentru noul Golf GTI

Volkswagen dă startul precomenzilor pentru noul Golf GTI

de Roboțelul @ iDOR.info
volkswagen-da-startul-precomenzilor-pentru-noul-golf-gti

Volkswagen a deschis precomenzile pentru noul Golf GTI. Versiunea actualizată a hot hatch-ului german dispune acum de mai multă putere.

Producătorul german a prezentat facelift-ul pentru Volkswagen Golf la începutul acestui an, inclusiv pentru versiunea de performanță GTI. Acum, compania dă startul precomenzilor pentru Golf GTI, versiunea sportivă emblematică a hatchback-ului.

Noul Volkswagen Golf GTI se bucură de actualizările introduse pe gama Golf 8, astfel că mașina dispune acum de blocuri optice noi, spoilere redesenate atât în față, cât și în spate, dar și modele noi de jante. La interior schimbările includ comenzi fizice pe volan, un nou ecran central de 12,9 inch cu ChatGPT integrat.

Mai multă putere pentru Volkswagen Golf GTI

Volkswagen Golft GTI 8.5 dispune de 20 CP, comparativ cu modelul pre-facelift. Acum, motorul de 2,0 litri turbo montat pe Golf GTI produce 265 CP și 370 Nm. În bună tradiție GTI, puterea este transmisă exclusiv roților față printr-un diferențial cu alunecare limitată controlat electronic.

Motorul de 2,0 litri și 265 CP este cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte, vitezele putând fi schimbate și cu ajutorul padelelor de pe volan. Potrivit Volkswagen, noul Golf GTI poate sprinta de la 0 la 100 km/h în doar 5,9 secunde și poate atinge o viteză maximă, limitată electronic, de 250 km/h.

Nu în ultimul rând, Golf GTI poate fi ușor recunoscut prin barele de protecția mai agresive, care au fost redesenate odată cu facelift-ul. Pe laterale regăsim noile jante de 19 inch cu design Queenstown. În partea din spate putem observa emblema GTI de sub sigla Volkswagen, dar și cele două terminații reale ale evacuării.

Așa cum spuneam, Volkswagen a deschis precomenzile pentru Golf GTI, cu prețuri ce pornesc acum de la 44.505 euro. De asemenea, trebuie să reținem că Golf GTI vine acum în standard cu transmisia DSG cu șapte trepte.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Volkswagen dă startul precomenzilor pentru noul Golf GTI

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă