Prima pagină » Xiaomi a anunțat lansarea unui smartphone dedicat echipei naționale de fotbal a Argentinei

Xiaomi a anunțat lansarea unui smartphone dedicat echipei naționale de fotbal a Argentinei

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-a-anuntat-lansarea-unui-smartphone-dedicat-echipei-nationale-de-fotbal-a-argentinei

Joi, 02 Mai 2024, ora 23:22

793 citiri

Xiaomi a anunțat lansarea unei ediții speciale a smartphone-ului Redmi Note 13 Pro Plus 5G, numită World Champions Edition, dedicată echipei naționale de fotbal a Argentinei.

Această versiune a fost lansată exclusiv în India, marcând astfel zece ani de prezență a brandului pe piața indiană. Telefonul este disponibil la un preț de 35.999 rupii indiene, aproximativ 400 de euro, și vine cu specificații impresionante: 12GB RAM și 512GB spațiu de stocare.

Designul telefonului este inspirat de culorile echipei naționale Argentinei, având dungile alb-albastre specifice pe spate, sub zona camerei. Mai mult, pe spatele telefonului este prezent și numărul 10, asociat cu legendarul fotbalist Lionel Messi, în culori aurii. Cele trei stele de pe dispozitiv simbolizează cele trei Campionate Mondiale câștigate de Argentina. Interfața utilizatorului este personalizată cu elemente specifice, precum lock screen-ul, iconițele și wallpaperele, scrie Tech News.

Cu ce specificații vine smartphone-ul

În plus, chiar și ambalajul telefonului este decorat cu motivele naționalei sud-americane și include un cablu USB-C albastru și un încărcător rapid de 120W cu logo-ul Asociației de Fotbal din Argentina (AFA) și cele trei stele, tot în nuanțe aurii. Cheița pentru slotul de cartela SIM este de asemenea aurie și mai mare decât cele standard, având imprimat logo-ul Argentinei.

Din punct de vedere tehnic, telefonul dispune de un ecran OLED de 6,67 inchi cu rată de refresh de 120Hz și luminozitate de până la 1800 niți. Este alimentat de un procesor MediaTek Dimensity 7200 Ultra și are o baterie de 5000mAh compatibilă cu încărcarea rapidă de 120W. De asemenea, telefonul oferă rezistență la apă și praf conform standardului IP68 și este echipat cu un sistem de camere pe spate, cel principal având 200MP.

Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din…

Bugetarii care vor primi mai mulți bani după intrarea în vigoare a legii salarizării. Ministra Muncii: ”Nu o să avem scăderi”

Ministra Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a dat asigurări că, după intrarea în vigoare a noii legi a salarizării, niciun salariu de la stat nu va scădea. Noua lege a salarizării ar putea…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi a anunțat lansarea unui smartphone dedicat echipei naționale de fotbal a Argentinei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type