Prima pagină » Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-a-lansat-pe-piata-din-romania-noua-tableta-xiaomi-pad-6s-pro-124.-cu-ce-specificatii-vine

Miercuri, 24 Aprilie 2024, ora 23:47

1024 citiri

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin intermediul magazinului oficial online al brand-ului.

Tableta poate fi achiziționată într-un pachet promoțional care include și accesoriul Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard, la prețul de 3499 lei.

Noua tastatură integrată este o premieră pentru gama Xiaomi Pad și include un touchpad, facilitând gestionarea eficientă a fișierelor și editarea video. Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 este echipată cu un display 3K de 12,4 inci, care suportă o rată de refresh de 144Hz și oferă o rezoluție de 3048 x 2032 pixeli, cu un aspect ratio de 3:2. Această rezoluție înaltă este ideală pentru o gamă variată de activități, de la citit și editare foto-video, până la gaming.

Cu ce specificații vine tableta

Tableta este propulsată de cipul performant Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 de 4nm și funcționează pe sistemul de operare Xiaomi HyperOS, o adaptare a Androidului. Printre inovațiile software se numără Home Screen+, Colaborare multi-dispozitiv și Xiaomi Smart Hub, care permite conectarea simultană a până la șapte dispozitive, inclusiv accesoriile Xiaomi AIoT.

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 este prevăzută cu o baterie de 10000 mAh, compatibilă cu tehnologia de încărcare ultra-rapidă HyperCharge de 120W, promițând o autonomie extinsă și un timp de încărcare redus. Funcționalitatea NFC Tap to Share facilitează transferul rapid de fișiere, iar modul Director transformă tableta într-un veritabil studio de producție video, conectând-o la smartphone.

Dispozitivul este disponibil și în rețelele retail din România, iar pachetul promoțional este complementat de accesorii cum ar fi Stiloul Xiaomi Focus și Tastatura Touchpad, transformând tableta într-o stație de lucru portabilă.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă

Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice….

Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4

Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă