Prima pagină » Max Payne – Remediul, unde este remake-ul?

Max Payne – Remediul, unde este remake-ul?

de Roboțelul @ iDOR.info
max-payne-–-remediul,-unde-este-remake-ul?

Remedy creează proiectul în colaborare cu Rockstar. În 2012, Housers a lansat blockbusterul Max Payne 3, care are loc (în principal) în Brazilia și rămâne foarte popular. Numărul de colecții de fotografii de pe Internet este aglomerat. Cu toate acestea, Cure a câștigat o mare popularitate datorită metodelor inovatoare folosite în jocul original. Max Payne a urmat tendințele cinematografiei, dar în același timp și-a stabilit-o pe ale sale. Matrix a ocupat cinematografele, iar creatorii, pentru a evita comparațiile constante cu lucrările fraților Wachowski, au inclus mai multe ouă de Paște în jocul legat de filmul cult. Între timp, Rockstar nu-și ascunde satisfacția față de noul/vechiul proiect al autorilor finlandezi din studioul Remedy. „Am fost șocați (într-un mod pozitiv) când partenerii noștri de lungă durată de la Remedy au venit la noi cu ideea lor pentru un remake Max Payne și Max Payne 2” – recunoaște Sam Houser, fondatorul Rockstar Games.

În sfârșit, voi reveni din nou la istorie. Max Payne folosește un stil de poveste de benzi desenate. Lake însuși a recunoscut că era vorba în principal despre reducerea costurilor de producție, deși creatorii mai trebuiau să facă o muncă tehnică mai riguroasă. Astăzi apreciem Remedy pentru combinarea scenelor cu actori live cu un gameplay modern. Acesta a fost deja cazul în Quantum Break, iar formula a fost dezvoltată agresiv de Control. În Alan Wake II există un adevărat punct culminant, dar vedeți singur. Când Lake a vorbit despre standardizarea noii versiuni a lui Max Payne, cu siguranță se gândea să folosească tehnicile narative ale studioului. Să ne așteptăm ca gameplay-ul lui Control să includă secvențe cu actori reali. Controlul este cel mai apropiat de primele două jocuri Remedy, deși Quantum Break a fost și așa. Apropo, este păcat că jocul nu a fost portat încă pe alte platforme. Remake-ul Max Payne 1&2 tocmai a intrat în producție robustă. Cât va trebui să așteptăm întoarcerea lui Bane? Cum îți amintești că ai intrat în contact cu prima lucrare celebră a studioului finlandez?

Dius Fidus

„Fanatic pe tot parcursul vieții. Cititor devotat. Jucător. Antreprenor extrem.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Max Payne – Remediul, unde este remake-ul?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type