Prima pagină » OPPO Pad Air 2 apare în randări detaliate înainte de debut; Pare a fi o variantă rebranduită de OnePlus Pad Go

OPPO Pad Air 2 apare în randări detaliate înainte de debut; Pare a fi o variantă rebranduită de OnePlus Pad Go

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-pad-air-2-apare-in-randari-detaliate-inainte-de-debut;-pare-a-fi-o-varianta-rebranduita-de-oneplus-pad-go

OPPO urmează să prezinte seria de telefoane Reno11 curând în China. Alături de aceste terminale ar sosi și o tabletă nouă, însă. E vorba despre modelul OPPO Pad Air 2, care a avut parte de câteva scăpări în trecut. Acum a apărut în randări cu iz oficial, însă, iar conform acestor imagini postate de către Evan Blass, pare că vorbim despre o variantă rebranduită de OnePlus Pad Go. Mai jos avem detalii.

Seria Reno11 se lansează oficial pe 23 noiembrie, săptămâna viitoare. Tot atunci ar sosi și această tabletă. Apare pe două nuanțe în randările postate de către Evan Blass: argintiu și negru. Dacă zvonurile sunt reale, device-ul e o variantă rebranduită pentru OnePlus Pad Go, model deja lansat de către OnePlus recent.

Asta înseamnă că primim corp din aluminiu cu talie de 6.89 mm și greutate de 532 de grame, display de 11.35 inch cu rezoluție 2.4K, refresh rate de 90Hz. Sub capotă s-ar afla un procesor Helio G99, 8 GB de memorie RAM, 128 GB sau 256 GB de stocare. Primim baterie de 8000 mAh, alimentare la 33W pe fir, difuzoare quad cu acustică Dolby Atmos.

Ar fi diferit sistemul de operare livrat, întrucât OPPO Pad Air 2 ar sosi cu ColorOS 14, interfață bazată pe Android 14. Nu e clar dacă această tabletă ajunge la nivel global, având în vedere că OnePlus vinde deja tableta Pad Go.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Pad Air 2 apare în randări detaliate înainte de debut; Pare a fi o variantă rebranduită de OnePlus Pad Go

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă