Prima pagină » ChatGPT Trend. Chatbot-ul creează trecutul, prezentul și viitorul. Cum va arată McDonalds în 2070

ChatGPT Trend. Chatbot-ul creează trecutul, prezentul și viitorul. Cum va arată McDonalds în 2070

de Roboțelul @ iDOR.info
chatgpt-trend-chatbot-ul-creeaza-trecutul,-prezentul-si-viitorul.-cum-va-arata-mcdonalds-in-2070

  • Instrumentul de inteligință artificială îți pune în imagini cum au arătat și cum vor arăta diferite business-uri și clădiri.
  • A.I. a creat și evoluția McDonalds de-a lungul anilor. Versiunea din 2070 pune în centru versiunea viitoare a hover car-urilor.
  • Nike Store, în ochii ChatGPT, va fi un spectacol între tehnologie și modă.

O nouă săptămână, un nou trend în materie conținut creat cu ajutorul ChatGPT. Instrumentul de inteligință artificială transpune în imagini cum au arătat și cum vor arăta diferite business-uri și clădiri.

Trend-ul „Visualize X in year Y” a călătorit în timp și a creat chiar o versiune din 1920 a unui magazin Apple. În viziunea ChatGPT, anii 1970 au culori aprinse pentru Apple Store. Convingător arată și versiunea A.I. din 2020, însă viitorul e impresionant. 2070 pare să aducă pentru Apple Store, dar și pentru lume, foarte multe noutăți: clădiri impunătoare din sticlă, transport aerian și mașini inedite.

A.I. a creat și evoluția McDonalds de-a lungul anilor. Versiunea din 2070 pune în centru versiunea viitoare a hover car-urilor.

Some more examples – a McDonalds 🍟, featuring what looks like hover cars in 2070! pic.twitter.com/pbhQbEJn7b

— Olivia Moore (@omooretweets) December 3, 2023

Nike Store, în ochii ChatGPT, va fi un spectacol între tehnologie și modă. Manechinele ar putea fi înlocuite de holograme, dar desgin-ul snickers pare fi similar cu cel din prezent.

A Nike Store 👟, which nails the 1970s disco pants pic.twitter.com/1IKzwu44uI— Olivia Moore (@omooretweets) December 3, 2023

Pe 30 noiembrie 2022, compania de tehnologie OpenAI a lansat ChatGPT – un chatbot construit pentru a răspunde la solicitări într-un mod asemănător cu cel uman. Acesta a luat cu asalt comunitatea științifică și publicul, atrăgând un milion de utilizatori numai în primele 5 zile; acest număr se ridică acum la peste 180 de milioane.

Citește și




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ChatGPT Trend. Chatbot-ul creează trecutul, prezentul și viitorul. Cum va arată McDonalds în 2070

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type