Prima pagină » Hama aduce cel mai nou radio digital

Hama aduce cel mai nou radio digital

de Roboțelul @ iDOR.info
hama-aduce-cel-mai-nou-radio-digital

Cu dimensiune compactă, aspect elegant și portabil, o contopire perfectă între design și tehnologie, acestea sunt câteva dintre atuu-rile dispozitivului DR200BT de la Hama care combină un radio digital și un difuzor Bluetooth într-un singur device.

Acum, oriunde te-ai afla, acasă sau la serviciu, în vacanță sau la o petrecere, Hama DR200BT este un radio digital care oferă recepție de o claritate excepțională datorită celei mai recente tehnologii DAB / DAB +

Pentru a vă bucura de mai multă muzică, funcția Bluetooth încorporată permite utilizarea radioului în combinație cu un dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone, tabletă sau notebook.

Cu toate acestea, device-ul beneficiază de bateria reîncărcabilă integrată, care face ca radioul digital să fie partenerul perfect în orice împrejurare. Tehnologia Bluetooth 5.0 permite o transmisie de date mai rapidă și mai eficientă, astfel încât să puteți asculta muzică fără întrerupere până la opt ore.

Radio-ul Hama “DR200BT „poate fi cadoul perfect atât pentru tine, cât și pentru orice persoană dragă ție.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Hama aduce cel mai nou radio digital

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type