Prima pagină » Romeo Dunca, finalist la Gala Premiilor iUmor! Viorica Dăncilă i-a suflat trofeul!

Romeo Dunca, finalist la Gala Premiilor iUmor! Viorica Dăncilă i-a suflat trofeul!

de Roboțelul @ iDOR.info
romeo-dunca,-finalist-la-gala-premiilor-iumor!-viorica-dancila-i-a-suflat-trofeul!

Acasă / Anina / Romeo Dunca, finalist la Gala Premiilor iUmor! Viorica Dăncilă i-a suflat trofeul!

De Dani Stanciu în 25 decembrie 2023, ora 6:56 PM

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin s-a luptat cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București, și cu fostul premier Mihai Tudose, dar a câștigat Viorica Dăncilă, care nici măcar nu fusese nominalizată!

Romeo Dunca s-a aflat printre finaliștii pentru obținerea trofeului de la categoria „Avem o țară. Ce-i de făcut?”, trofeu pus în joc la Gala Premiilor iUmor, sezonul 15, de la Antena 1. De ce a ajuns președinte CJ Caraș-Severin în postura de candidat pentru un astfel de trofeu? „Pentru că meseria de politician e doar un pretext să te dai mare cu nevasta pe internet!”, au argumentat organizatorii. Pentru că „e singurul care a reușit să facă alba-neagra cu palmierii în Piața Unirii”, primarul Robert Negoiță a intrat și el în competiție pentru obținerea aceluiași trofeu. Le-a făcut concurență lui Dunca și Negoiță fostul prim-ministru Mihai Tudose, „pentru că nimeni nu credea că e în stare să facă podul”.  

Trofeul a fost decernat de Irena Boclincă. Surpriză! Niciunuia dintre nominalizați! El a rămas în mâinile actriței moldovence, cea care a pus din nou în scenă un moment fabulos marca Viorica Dăncilă!

YouTube video




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Romeo Dunca, finalist la Gala Premiilor iUmor! Viorica Dăncilă i-a suflat trofeul!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type