Prima pagină » Un videoclip cu Drake in ipostaze intime a devenit viral pe internet. Platforma X a indepartat imaginile

Un videoclip cu Drake in ipostaze intime a devenit viral pe internet. Platforma X a indepartat imaginile

de Roboțelul @ iDOR.info
un-videoclip-cu-drake-in-ipostaze-intime-a-devenit-viral-pe-internet.-platforma-x-a-indepartat-imaginile

Sute de mii de oameni au cautat in ultimele zile pe internet un videoclip care a aparut initial pe platforma X (ex Twitter), in care celebrul rapper Drake apare in ipostaze intime, in timp ce se masturbeaza. La cateva zile de la publicare, videoclipul a fost sters de X si platforma a blocat temporar optiunea de a putea cauta imagini sau videoclipuri cu numele artistului, conform HotNews.

Imaginile cu Drake in ipostaze intime au strans peste 27 de milioane de vizualizari si peste 260.000 de like-uri in 19 ore de la publicare.

Drake nu a comentat public imaginile aparute in spatiul online, insa a postat pe Instagram o fotografie din avionul sau privat, ceea ce ar fi o aluzie la discutiile starnite in spatiul public, pentru ca se presupune ca videoclipul devenit viral a fost filmat chiar in avionul sau privat.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un videoclip cu Drake in ipostaze intime a devenit viral pe internet. Platforma X a indepartat imaginile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type