Prima pagină » Serviciul de internet Vodafone a picat în aproape toată România; Ce spun utilizatorii?

Serviciul de internet Vodafone a picat în aproape toată România; Ce spun utilizatorii?

de Roboțelul @ iDOR.info
serviciul-de-internet-vodafone-a-picat-in-aproape-toata-romania;-ce-spun-utilizatorii?

Trăin în secolul vitezei, momentul în care informația e doar la un click (sau tap) distanță și e evident că remarcăm imediat atunci când internetul nu merge. Ei bine, iată că astăzi (07.03.2024), în jurul orei 11:30, mai mulți abonați Vodafone România au remarcat că internetul fix a încetat să funcționeze în mai multe locații din țară. Imediat s-a iscat o discuție și pe grupul nostru de Facebook – Mobilissimo, astfel că am aflat ce spun utilizatorii. Îi mulțumim cu această ocazie lui Nicolae Minga, membru ce a deschis subiectul cu privire la probleme.

Aceste probleme au fost semnalate și pe Down Detector, iar la o oră distanță pare că problemele încep a se diminua. Conform site-ului au fost raportate probleme în București, Timișoara, Ploiești, Cluj-Napoca, Târgoviște, Iași, Brașov. 

Se pare că au apărut blocări, site-urile se încărcau greu, iar viteza era considerabil mai slabă. A fost raportată o defecțiune majoră în București, dar în mod bizar problema s-a extins în multe zone ale României. 

După cum spuneam mai sus, conexiunea revine treptat la normal. Dacă cumva încă întâmpinați probleme, e recomandat un restart modemului cu pricina. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Serviciul de internet Vodafone a picat în aproape toată România; Ce spun utilizatorii?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type