Prima pagină » Bogdan Ficeac, neînțelegere cu TVR: A trebuit să mai așteptăm vreo 6 luni să se hotărască Televiziunea Română / video

Bogdan Ficeac, neînțelegere cu TVR: A trebuit să mai așteptăm vreo 6 luni să se hotărască Televiziunea Română / video

de Roboțelul @ iDOR.info
bogdan-ficeac,-neintelegere-cu-tvr:-a-trebuit-sa-mai-asteptam-vreo-6-luni-sa-se-hotarasca-televiziunea-romana-/-video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @DC Studio

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @DC Studio

Scenaristul Bogdan Ficeac a fost invitat la DC News și DC News TV unde a povestit un moment neplăcut în care a fost implicat cu TVR-ul.

Scenaristul Bogdan Ficeac a vorbit, în exclusivitate pentru DC News și DC News TV, despre o neînțelegere pe care a avut-o cu TVR-ul atunci când a încercat să obțină o subvenție pentru filmul Dosarul 631.

„În ultima vreme, spre bucuria noastră, Cinemaratonul a ajuns în primele 10 posturi de televiziune. Pentru filmul românesc, că dă numai film românesc 24/24, e un lucru bun. TVR-ul nici nu mai știu pe unde e că TVR-ul are multe posturi, unele dintre ele cred că nici nu intră la măsurătoare.”, a spus Bogdan Ficeac. 

„E o televiziune de milioane, adică ea cheltuie milioane și când te uiți, sunt multe zerouri: zero virgulă, zero virgulă.”, a spus Val Vâlcu. 

„Da. Și TVR –ul are un program de susținere a filmului românesc. Am beneficiat de o subvenție de la TVR pentru Dosarul 631. A fost bună, numai că acolo e o altă condiție, să-l dai prima dată pe TVR și normal că TVR-ul poate să-l dea de câte ori vrea, în schimbul acelei subvenții, dar prima dată să-l dai pe TVR și după aceea pe alte posturi.

Noi am făcut premiera în mai și am stat până în noiembrie să se hotărască TVR-ul să-l dea acolo ca să-l putem da și noi pe alte posturi. Noi ne așteptam ca dacă noi am avut premiera în mai, în iunie să-l dea TVR-ul și după aceea îl putem da. A trebuit să mai așteptăm vreo 6 luni de zile să se hotărască: „Că nu știm, că să vedem, că grila trebuie aprobată în Consiliul Director.”

La filmul ăla au fost și alte discuții, că să nu se supere cineva…. Probabil au zis: „Că se mai supără cutare, că nu e momentul. E ok, dar nu pentru acum. Mai lăsați-l.” Bine că l-au dat, bine că merge.”, a spus scenaristul Bogdan Ficeac la interviurile DC News și DC News TV. 

VEZI ȘI: De ce România nu are o casă a filmului. Bogdan Ficeac: Majoritatea aparatelor de filmat s-au dat la fier vechi / video https://www.dcnews.ro/de-ce-romania-nu-are-o-casa-a-filmului-bogdan-ficeac-majoritatea-aparatelor-de-filmat-s-au-dat-la-fier-vechi-video_952522.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bogdan Ficeac, neînțelegere cu TVR: A trebuit să mai așteptăm vreo 6 luni să se hotărască Televiziunea Română / video

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type