Prima pagină » Hailey Bieber, abdomen de fier într-un costum de baie minuscul. Poza, la scurt timp după un nou atac al lui Kanye West pe Instagram

Hailey Bieber, abdomen de fier într-un costum de baie minuscul. Poza, la scurt timp după un nou atac al lui Kanye West pe Instagram

de Roboțelul @ iDOR.info
hailey-bieber,-abdomen-de-fier-intr-un-costum-de-baie-minuscul.-poza,-la-scurt-timp-dupa-un-nou-atac-al-lui-kanye-west-pe-instagram

Hailey Bieber nu-l lasă pe Kanye West să o doboare. Soția lui Justin Bieber a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii, parte din campania de promovare a noilor cosmetice create de propria ei companie, și nu a acordat atenție atacurilor lui Ye de pe Instagram.

Hailey a postat imagini fresh pe Instagram Story, inclusiv un selfie în care apare într-un costum de baie minuscul, verde neon, ce i-a lăsat la vedere abdomenul intens lucrat la sală.

hailey

Hailey Bieber. Instagram Hailey Bieber

Modelul își promovează intens zilele acestea noile produse marca Rhode, de îngrijire a pielii. 

Galerie foto

hailey 1

Hailey Bieber. Instagram Hailey Bieber

Anterior apariției acestor fotografii, Kanye West a atacat-o din nou pe Hailey Bieber într-o postare pe care ulterior a șters-o. Rapperul de 46 de ani a stârnit controverse după ce a încărcat un mesaj exploziv la adresa criticilor săi, pe o nouă pagină de Instagram creată de el. Kanye a avut doar cuvinte dure la adresa rivalilor și criticilor săi, printre care și Hailey și rapperul Drake.

El și-a început postarea prin a le mulțumi fanilor lui pentru că noul său single Carnival a ajuns pe locul 1 în topuri.

„Acest număr 1 este pentru voi. Oamenii care nu se lasă manipulați de sistem”, a început Kanye, potrivit The Sun.

Tatăl celor patru copii și-a mutat apoi atenția către criticii săi, între care și Hailey. El s-a arătat în continuare deranjat de faptul că modelul i-a luat apărarea fostului editor Vogue Gabriella Karefa-Johnson, cu care rapperul s-a certat în octombrie 2022. El o acuză pe Hailey că și-a făcut operații estetice la nas și că este „fata lui Drake”, deși este căsătorită cu Justin.

Justin Bieber a tăiat legăturile cu West, cu care era prieten de multă vreme, după ce acesta a început să o atace pe Hailey pe rețelele sociale în 2022.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Hailey Bieber, abdomen de fier într-un costum de baie minuscul. Poza, la scurt timp după un nou atac al lui Kanye West pe Instagram

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type