Prima pagină » Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: Vă felicit din toată inima!

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: Vă felicit din toată inima!

de Roboțelul @ iDOR.info
te-cunosc-de-undeva,-6-aprilie-2024-cine-a-castigat-cea-de-a-opta-editie-a-emisiunii.-a-fost-dat-bonusul-de-100-de-puncte:-va-felicit-din-toata-inima!

Homepage » Monden » Emisiuni TV

Bianca Matei

De Bianca Matei.
Publicat pe 06.04.2024 la 23:37 Actualizat pe 06.04.2024 la 23:37

În ediția din această seară, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru că toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit să-i surprindă pe jurați. Iată cine a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Câștigătorii celei de-a opta ediție a emisiunii Te cunosc de undeva

captură foto – Antena 1

  • Câștigătorii celei de-a opta ediție a emisiunii Te cunosc de undeva
  • În această seară a fost acordat bonusul de 100 de puncte

Ediția cu numărul opt a faimosului show Te cunosc de undeva a ajuns la final! După o serie de momente impresionante și emoții intense, o singură echipă a ieșit câștigătoare. Iată cine au fost norocoșii!

Câștigătorii celei de-a opta ediție a emisiunii Te cunosc de undeva

Ediția cu numărul 8 a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, a fost încărcată de emoții, momente impresionante și concurenți talentați, care au oferit spectacole memorabile pe scenă. Cum este obiceiul la încheierea fiecărei ediții, numai o singură echipă a ieșit câștigătoare. Decizia juriului a stabilit cine a meritat să se claseze pe prima poziție de această dată.

Ei bine, Connect-R și Shift au câștigat ediția cu numărul 8 a emisiunii. Cei doi concurenți s-au transformat în Benny Hill & Dilys Watling și au interpretat celebra melodie „Fever”.

Ce le-a spus Mihai Petre celor doi concurenți

Mihai Petre le-a dat celor doi concurenți bonusul de 100 de puncte. Juratul emisiunii a fost foarte încântat și mulțumit de momentul lui Shift și al lui Connect-R, astfel că le-a adus acestora doar cuvinte de laudă.

Faimosul dansator a observat faptul că cei doi artiști au evoluat foarte mult datorită acestui show.

Citește și: Romică Țociu și Paula Chirilă, devăluiri din culisele Te cunosc de undeva. Cu ce provocări a venit noul sezon pentru ei: ”Singurele probleme…” / VIDEO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: Vă felicit din toată inima!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type