Prima pagină » Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. Regina s-a întors în Vegas!

Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. Regina s-a întors în Vegas!

de Roboțelul @ iDOR.info
tot-mai-transformata-christina-aguilera,-silueta-foarte-subtire-intr-un-body-cu-decolteu-imposibil.-regina-s-a-intors-in-vegas!

Christina Aguilera se pregătește pentru noul sezon al rezidenței sale muzicale din Vegas. Artista în vârstă de 43 de ani și-a anunțat fanii că revine în Sin City și i-a încântat cu o serie de imagini pline de senzualitate.

Vedeta americană este transformată total după ce a pierdut multe kilograme și este încântată să le arate de fiecare dată admiratorilor ei rezultatele la care a ajuns.

Xtina a afișat o siluetă extrem de subțire, într-un corset roz pal, cu un decolteu în formă de inimă, și într-unul de un albastru electrizant, în timp ce le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram: „Ne vedem curând, Vegas!”, cu piesa Dirrty auzindu-se pe fundal.

Val de reacții după cea mai recentă apariție a celebrei Christina Aguilera: Cum de arată ca la 21 de ani? A călătorit în timp?

„Regina s-a întors”, au reacționat aceștia în comentarii, lăudând-o pentru lookul și energia sa.

Clarins Multi-Active Product Launch Party

Christina Aguilera. Profimedia

Galerie foto

Nu este prima serie de spectacole pe care Christina o susține în Las Vegas. Ea a strălucit cu The Xperience, o rezidență muzicală de 10 luni, în 2019.

Show-urile de acum vor avea loc la The Venetian.

La începutul anului, Christina Aguilera a fost prezentă la gala Grammy, în Los Angeles.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. Regina s-a întors în Vegas!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type