Prima pagină » Povestea unei femei care a slăbit 100 de kilograme: Mi-am dorit să-mi văd nepoatele crescând! Acum a devenit o blondă superbă

Povestea unei femei care a slăbit 100 de kilograme: Mi-am dorit să-mi văd nepoatele crescând! Acum a devenit o blondă superbă

de Roboțelul @ iDOR.info
povestea-unei-femei-care-a-slabit-100-de-kilograme:-mi-am-dorit-sa-mi-vad-nepoatele-crescand!-acum-a-devenit-o-blonda-superba

Articol publicat 12 Aprilie 2024

Nimic nu este imposibil dacă îți dorești suficient de mult. Iar acest lucru este dovedit de Joanne Kinddell, care a slăbit peste 100 de kilograme și care acum se mândește cu o siluetă de invidiat.

Diagnosticată cu o boală gravă și speriată de faptul că ar putea să-și piardă vederea, Joanne Kiddell, care cântărea peste 175 de kilograme, le-a cerut ajutorul celor de la Slimming World, iar acum imaginile care arată transformarea ei sunt virale.

Citește și: Povestea unei femei care și-a cheltuit toată moștenirea pe intervenții estetice: „Am 68 de ani, dar arăt de 43!”

Femeia s-a chinuit ani la rând cu problemele de greutate, întrucât obișnuia să mănânce pe fond emoțional. Toate încercările ei de a slăbi au eșuat de-a lungul timpului. Atunci când a auzit că s-ar putea să nu-și vadă nepoatele crescând, ea a luat măsuri pentru a-și salva viața. Astfel, acum se mândrește cu topirea a peste 100 de kilograme, dar și cu reușita de a trece de la măsura 32 la haine, la 10.

„Am știut că trebuie să fac o schimbare dacă vreau să trăiesc să-mi văd nepoatele crescând. Să slăbesc a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Viața mea s-a schimbat atât de mult că e greu să o recunosc. Am început să mănânc mult la o vârstă fragedă. Am încercat să slăbesc, dar eforturile nu au fost atât de susținute”, a povestit femeia de 48 de ani, potrivit Mirror.

Diagnosticată cu hipertensiune intracraniană în 2019, însă, femeia a ales să-și schimbe complet viața.

Nu aveam încredere în mine și aveam probleme să particip la activitățile de familie”, a mai povestit femeia, care este mama a două fete.

Din dorința de a-și salva viața și speriată de ideea că își va pierde vederea, ea a adoptat o dietă sănătoasă, sub îndrumarea celor de la Slimming World, iar rezultatele sunt spectaculoase.

„Trăiesc sănătos și sunt fericită acum. Pot să mă joc cu nepoatele mele, cu Charlotte și Grace”, a spus ea.

Citește și: S-au regăsit și s-au căsătorit după 60 de ani. Iubiți în liceu, acum bunici, un cuplu demonstrează că dragostea e fără vârstă

Joanne, care trăiește în Norwich, Norfolk, spune că mănâncă sănătos acum, face exerciții cu bicicleta și merge la o sală de sport: „Mobilitatea mea s-a îmbunătățit de când fac mișcare, la fel și starea de spirit!”.

De asemenea, femeia a mărturisit că adoră acum să-și cumpere haine și este mai curajoasă când vine vorba de alegerile vestimentare.

Imaginile cu Joanne au devenit rapid virale, mulți dintre oameni fiind impresionați de dorința ei: „Ce frumoasă este această femeie!”, „Câtă determinare!”, au fost câteva dintre reacțiile apărute pe rețelele sociale.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Povestea unei femei care a slăbit 100 de kilograme: Mi-am dorit să-mi văd nepoatele crescând! Acum a devenit o blondă superbă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type