Prima pagină » Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas

de Roboțelul @ iDOR.info
sony-a-lansat-o-noua-gama-de-produse-audio-pentru-iubitorii-de-muzica-cu-bas

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 21:14

1554 citiri

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10 și căștile ULT WEAR, toate concepute pentru a oferi o experiență audio de excepție prin apăsarea butonului ULT, care activează modurile speciale de bas.

ULT Field 1 este cea mai compactă boxă din serie, cântărind doar 650 de grame și având dimensiunile unei sticle de apă. Este ideală pentru utilizare în aer liber, având o autonomie de 12 ore și rezistență la apă, praf și șocuri (IP67). Disponibilă în patru culori – Negru, Forest Grey, Off White și Orange – boxa promite un sunet impresionant, activat prin butonul POWER SOUND.

Pe de altă parte, ULT Field 7 aduce aminte de casetofoanele clasice și este perfectă pentru petreceri, cu o autonomie de 30 de ore și funcții precum ajustarea automată a sunetului în funcție de mediul înconjurător și rezistență la apă și praf. Boxa are dimensiuni generoase (512mm x 224mm x 222mm) și greutatea de 6.3kg, fiind disponibilă exclusiv în culoarea neagră.

La ce preț sunt oferit noile boxe Sony

ULT Tower 10 este vârful de gamă, o boxă înaltă de 110 cm și 29 kg, cu microfon inclus pentru karaoke și capacitatea de a se conecta cu până la 100 de alte boxe. Este echipată cu sunet și lumini 360 și poate amplifica sunetul de la televizor, transformând orice cameră într-un adevărat club.

Căștile ULT WEAR completează gama, fiind dotate cu procesorul V1 de la modelul premium Sony WH-1000XM5 și tehnologie de anulare activă a zgomotului (ANC). Disponibile în Negru, Forest Gray și Alb, acestea oferă confort suprem și o calitate audio deosebită, cu bas profund și detalii clare.

Produsele ULT sunt disponibile începând cu luna aprilie, la prețuri variind de la 700 lei pentru ULT Field 1 până la 6000 lei pentru ULT Tower 10.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5

Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va…

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta

Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type