Prima pagină » FOTO. Celebra Patti Smith i-a răspuns lui Taylor Swift, după ce vedeta pop i-a folosit numele într-o melodie

FOTO. Celebra Patti Smith i-a răspuns lui Taylor Swift, după ce vedeta pop i-a folosit numele într-o melodie

de Roboțelul @ iDOR.info
foto.-celebra-patti-smith-i-a-raspuns-lui-taylor-swift,-dupa-ce-vedeta-pop-i-a-folosit-numele-intr-o-melodie

22-04-2024 | 17:48

Getty

Celebra cântăreață Patti Smith i-a răspuns lui Taylor Swift, după ce vedeta de muzică pop a pomenit numele ei într-o melodie care dă și titlul noului album, „The Tortured Poets Department„, care a fost lansat oficial în urmă cu câteva zile.  

autor

„Tu nu ești Dylan Thomas/ Eu nu sunt Patti Smith/ Aici nu e Chelsea Hotel/ Suntem niște idioți moderni„, se plânge Swift în refrenul melodiei în care își întreabă iubitul cine va fi acolo pentru a-l îmbrățișa și pentru a-l ”cunoaște” așa cum numai ea îl cunoaște.

Apoi tot ea răspunde la întrebare: „Nimeni. Nimeni”.

Vineri seară, Patti Smith i-a trimis un mesaj lui Swift prin intermediul aplicației Instagram, unde a publicat imagini cu ea citind „Portretul artistului ca un tânăr câine” de Dylan Thomas, o colecție de povestiri scurte publicate pentru prima dată în 1940.

Citește și

Într-o formă poetică potrivită, Smith a scris următorul mesaj pe Instagram:

„Aceasta este
spunând că am fost
mișcată să fiu
menționată în
compania
marelui
poet galez
Dylan Thomas.
Mulțumesc, Taylor.”

Albumul „Tortured Poets Department” a lui Swift menționează diverși artiști în versurile care se aud pe parcursul său.

Numele lui Smith și Thomas apar prima dată în melodia „The Tortured Poets Department„, care menționează și o conversație personală despre Charlie Puth – plus referiri la Jack Antonoff și Lucy Dacus, din cercul social al lui Swift – notează publicația Billboard.

Pe măsură ce albumul avansează, ascultătorii aud numele Clarei Bow și ale lui Stevie Nicks în piesa „Clara Bow”.

Nicks și-a lăsat o amprentă ”Tortured Poets Department”, după ce a scris un poem – „For T – and me…” – pe care Swift a ales să îl tipărească și să îl pună pe carcasa albumului.

Patti Smith este o cântăreață, compozitoare, poetă, pictoriță și autoare americană, al cărei album de debut ”Horses” din 1975 a transformat-o într-un reprezentant influent al mișcării punk rock din New York.

Patti Smith a îmbinat rockul și poezia în opera sa, iar în 1978, cel mai cunoscut cântec al ei, „Because the Night„, scris împreună cu Bruce Springsteen, a ajuns pe locul 13 în topul Billboard Hot 100 și pe locul 5 în UK Singles Chart.

În 2005, Smith a fost numită Comandor al Ordinului Artelor și Literelor de către Ministerul francez al Culturii, iar în 2007, a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:

Sursa: Billboard

Etichete: muzica, taylor swift,

Dată publicare: 22-04-2024 17:22

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

Recomandări

Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Alegeri Locale

Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

Stiri externe

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

În așteptarea ajutorului american, Kievul face presiuni la nivel european pentru a obține sisteme de apărare anti-rachetă. Ucraina are nevoie urgentă de șapte astfel de baterii și, până acum, a obținut un angajament și multe promisiuni.

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alegeri Europarlamentare

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: FOTO. Celebra Patti Smith i-a răspuns lui Taylor Swift, după ce vedeta pop i-a folosit numele într-o melodie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type