Prima pagină » Nu face sport acasă? Prințul Harry a fost pozat după ce s-a antrenat la o sală de fitness din Santa Barbara

Nu face sport acasă? Prințul Harry a fost pozat după ce s-a antrenat la o sală de fitness din Santa Barbara

de Roboțelul @ iDOR.info
nu-face-sport-acasa?-printul-harry-a-fost-pozat-dupa-ce-s-a-antrenat-la-o-sala-de-fitness-din-santa-barbara

Prințul Harry, care e Duce de Sussex, s-a antrenat intens la o sală de sport din apropierea casei sale din Montecito, California.

Și Prințul Harry transpiră! Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a fost văzut plecând vineri de la o sală de sport din Santa Barbara după un antrenament intens, scrie People

Prințul Harry apare în imaginile surprinse de paparazzi într-o ținută complet neagră, un tricou, pantaloni scurți și adidași. El a completat look-ul casual cu o pălărie californiană de culoare marină cu ursul grizzly care apare pe steagul statului.

Prințul a purtat, de asemenea, accesoriile sale obișnuite, un teanc de brățări și verigheta sa. De asemenea, el a ținut în mână o sticlă cu apă și o mică minge verde în timp ce părăsea sala de fitness, care se află în apropierea casei sale și a soției Meghan Markle din Montecito.

Prințul Harry este cunoscut pentru firea sa sportivă, joacă polo, rugby și fotbal, așa că nu este de mirare că a apărut transpirat după mișcarea făcută la sala de fitness din Santa Barbara.

Se știe că prințul s-a întors recent dintr-o călătorie în Singapore pentru un meci de polo în scop caritabil. La începutul acestei luni, el a concurat la Sentebale ISPS Handa Polo Cup la Singapore Polo Club, o acțiune de strângere de fonduri pentru Sentebale, organizația caritabilă pe care a cofondat-o. Împreună cu Prințul Seeiso de Lesotho, Prințul Harry a fondat organizația în 2006 pentru a permite copiilor și tinerilor afectați de sărăcie, inegalitate și HIV/SIDA să se dezvolte, conform site-ului acesteia.

„Este foarte competitiv”, a declarat prietenul lui Harry, starul de polo și ambasadorul Sentebale, Ignacio „Nacho” Figueras, pentru PEOPLE în iulie 2022. „Joacă foarte bine, călărește foarte bine”. „Este o onoare să fiu coechipierul lui”, a adăugat el.

Deși Harry s-a întors acum acasă, în California, alături de Meghan și de copiii lor Archie, în vârstă de 4 ani, și Lilibet, în vârstă de 2 ani, ducesa de Sussex i-a lipsit „foarte mult” în timpul călătoriilor sale din august, potrivit lui Figueras.

Prințul Harry

Imaginea 1/5: Prințul Harry

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nu face sport acasă? Prințul Harry a fost pozat după ce s-a antrenat la o sală de fitness din Santa Barbara

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type