Prima pagină » Răzbunare la beție. Un bărbat din Vaslui a incendiat gardul casei unei femei, pentru că ginerele ei nu a vrut să-i mai vândă băutură.

Răzbunare la beție. Un bărbat din Vaslui a incendiat gardul casei unei femei, pentru că ginerele ei nu a vrut să-i mai vândă băutură.

de Redacția @ digi24.ro
razbunare-la-betie-un-barbat-din-vaslui-a-incendiat-gardul-casei-unei-femei,-pentru-ca-ginerele-ei-nu-a-vrut-sa-i-mai-vanda-bautura.

Un bărbat din Vaslui a fost arestat preventiv, după ce a făcut scandal și a dat foc unui gard. Supărat că patronul unui bar din comună nu a mai vrut să vândă băutură, omul să răzbunat și a mers la soacra acasă acestuia. A luat o brichetă și a dat foc gardului, scrie Agerpres. Individul este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Răzbunare la beție. Un bărbat din Vaslui a incendiat gardul casei unei femei, pentru că ginerele ei nu a vrut să-i mai vândă băutură.
Autor/Editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type