Prima pagină » Regalul care și-a pierdut cumpătul după ce a încălcat protocolul! Evenimentul era găzduit chiar de el

Regalul care și-a pierdut cumpătul după ce a încălcat protocolul! Evenimentul era găzduit chiar de el

de Roboțelul @ iDOR.info
regalul-care-si-a-pierdut-cumpatul-dupa-ce-a-incalcat-protocolul!-evenimentul-era-gazduit-chiar-de-el

Despre Prințul Edward e vorba! Acesta și-a pierdut cumpătul după ce a organizat un eveniment caritabil, în cadrul căruia a fost acuzat de încălcarea protocolului regal.

Prințul Edward a organizat emisiunea TV de strângere de fonduri „It’s a Royal Knockout” în 1987. În cadrul emisiunii, membrii familiei regale concurau alături de celebrități din lumea sportului, a muzicii și a televiziunii într-o serie de provocări neașteptate.

Prințul Andrew, Prințesa Anne, Sarah Ferguson și Edward însuși au pus în scenă „pantomima” pentru a strânge bani, iar alături de ei s-au aflat vedete precum John Travolta, Cliff Richard și Gary Lineker. Se pare că spectacolul a fost considerat de mulți la vremea respectivă drept un dezastru de relații publice, dar Prințul Edward nu a vrut să accepte eșecul. Cântăreața și actrița Toyah Willcox a vorbit despre el în cadrul documentarului „Paxman on the Queen’s Children” de la Channel 5. Ea l-a ajutat pe prinț la organizarea spectacolului, scrie Mirror.

Ea a spus că evenimentul a fost „neașteptat”, deoarece simbolizează „începutul” unei monarhii moderne. Potrivit vedetei, nu emisiunea TV în sine a fost „dezastruoasă”, ci reacția prințului Edward la încheierea evenimentului. „Cred că, pentru o secundă, s-a transformat, a existat un moment neașteptat. Prințul Edward nu a vrut ca presa să se învârtă în jurul lui și a intrat în cortul presei și a spus pur și simplu „nu, voi rămâneți aici”. Întreaga atmosferă s-a schimbat”.

Într-un episod al emisiunii „Now That’s Embarrassing”, ea și-a amintit cum jurnaliștii care erau prezenți au reacționat cu „râsete nervoase” atunci când el a întrebat ce părere au despre emisiune. Nemulțumit, Prințul Edward a ieșit în trombă din conferința de presă, mulțumindu-le sarcastic reporterilor pentru entuziasmul lor.

„Le era cald, le era foame și nu văzuseră nimic în carne și oase, așa că nu i-au dat nicio reacție”, a continuat vedeta. „Pur și simplu l-au disprețuit, iar el și-a pierdut cumpătul. Acela este momentul care rămâne în memorie din tot evenimentul”.

Printul Edward si Sophie

Imaginea 1/5: Printul Edward si Sophie

Și prezentatoarea Vanessa Feltz a dezvăluit: „El (n.r. Edward) a vrut ca presa să îl laude și să îi spună cât de fabulos a fost, dar nu a fost fabulos. Fusese jenant”.

În martie, Regele Charles le-a acordat în cele din urmă lui Edward și soției sale Sophie titlurile de Duce și Ducesă de Edinburgh, respectând o promisiune făcută de răposata regină. Anunțul de la Palatul Buckingham a fost făcut cu ocazia celei de-a 59-a aniversări a lui Edward, noul său titlu, deținut anterior de tatăl său, regretatul prinț Philip.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regalul care și-a pierdut cumpătul după ce a încălcat protocolul! Evenimentul era găzduit chiar de el

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type