Prima pagină » Precomandă AirPods Pro 2 (USB-C) în România. Preț și disponibilitate în magazinele online

Precomandă AirPods Pro 2 (USB-C) în România. Preț și disponibilitate în magazinele online

de Roboțelul @ iDOR.info
precomanda-airpods-pro-2-(usb-c)-in-romania.-pret-si-disponibilitate-in-magazinele-online

Apple a anunțat oficial lansarea AirPods Pro 2 (USB-C) și afirmă faptul că noua actualizare a căștilor oferă un sunet mai bun, control tactil și multe caracteristici interesante, în comparație cu versiunea anterioară.

Primele căști AirPods Pro au apărut în anul 2019, produs care s-a clasat pe multe liste ca „cele mai bune căști wireless”. Prin urmare, nu este surprinzător că utilizatorii se așteaptă la funcții impresionante de la nou model AirPods Pro 2 (USB-C).

Caracteristici noi AirPods Pro 2

AirPods Pro 2 vin cu drivere audio noi cu distorsiune redusă și amplificatoare personalizate, iar cu noul cip H2 de la Apple, se spune că experiența sunetului beneficiază de o claritate de neegalat.

În plus, AirPods Pro 2 (USB-C) dispun de controale tactile pentru ajustarea volumului și de USB-C, exact ca întreaga serie iPhone 15.

Apple Watch 9 și Apple Watch Ultra 2, noul model de căști beneficiază de funcționalități noi și caracteristici impresionante. În România se află deja la precomandă AirPods Pro 2 (USB-C), cu prețuri începând de la 1349,99 LEI.

Magazin Preț AirPods Pro 2 (USB-C) Disponibilitate
eMAG 1349,99 LEI PRECOMANDĂ ACUM
Evomag 1349,99 LEI PRECOMANDĂ ACUM
Flanco 1349,99 LEI PRECOMANDĂ ACUM
Quickmobile 1349,99 LEI PRECOMANDĂ ACUM
Precomandă AirPods Pro 2 (USB-C) în România

Avatar of Mihaela

Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Precomandă AirPods Pro 2 (USB-C) în România. Preț și disponibilitate în magazinele online

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type