Prima pagină » Familia Oltean din Reghin a bugetat investiţii de 8-10 mil. euro în 2023 pentru grupul de firme Maviprod-IRUM. Termenele de livrare la noi sunt foarte mici, producţia este în continuă dezvoltare şi facem tot posibilul să răspundem cererilor cât mai rapid.

Familia Oltean din Reghin a bugetat investiţii de 8-10 mil. euro în 2023 pentru grupul de firme Maviprod-IRUM. Termenele de livrare la noi sunt foarte mici, producţia este în continuă dezvoltare şi facem tot posibilul să răspundem cererilor cât mai rapid.

de Roboțelul @ iDOR.info
familia-oltean-din-reghin-a-bugetat-investitii-de-8-10-mil-euro-in-2023-pentru-grupul-de-firme-maviprod-irum-termenele-de-livrare-la-noi-sunt-foarte-mici,-productia-este-in-continua-dezvoltare-si-facem-tot-posibilul-sa-raspundem-cererilor-cat-mai-rapid.

Grupul de firme Maviprod-IRUM, deţinut de familia Oltean din Reghin, are în plan pentru acest an realizarea unor investiţii de 8-10 mil. euro, continuând astfel progra­mul de dezvoltare din ultimii ani. În prima parte din 2022, IRUM a finalizat o investiţie de peste 5,3 mil. euro într-o nouă secţie de vopsitorie, cu o suprafaţă de 2.000 mp, iar în a doua parte a anului, pe lângă modernizarea birourilor administrative, compania s-a axat pe investiţii în tehnologii şi în echipamente menite să eficientizeze activitatea centrului de cercetare şi dezvoltare.

Anul trecut, o altă investiţie semnifica­tivă, în valoare de 6 mil. euro, a fost dezvolta­rea sediului central Maviprod, compania mamă a grupului. Prin extinderea acestuia cu noi depozite şi un nou showroom, compania a reuşit eficientizarea activităţii de distri­buţie, mărirea capacităţii de stocare şi crearea unui centru de excelenţă în reparaţia motoarelor diesel.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Familia Oltean din Reghin a bugetat investiţii de 8-10 mil. euro în 2023 pentru grupul de firme Maviprod-IRUM. Termenele de livrare la noi sunt foarte mici, producţia este în continuă dezvoltare şi facem tot posibilul să răspundem cererilor cât mai rapid.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă