Prima pagină » Familia Buffett a devenit cel mai mare donator privat pentru Ucraina. Suma colosală dată Kievului

Familia Buffett a devenit cel mai mare donator privat pentru Ucraina. Suma colosală dată Kievului

de Roboțelul @ iDOR.info
familia-buffett-a-devenit-cel-mai-mare-donator-privat-pentru-ucraina.-suma-colosala-data-kievului

Marti, 06 Februarie 2024, ora 11:50

6961 citiri

Familia Buffett a devenit cel mai mare donator privat pentru Ucraina. Suma colosală dată Kievului

Howard, fiul lui Warren Buffett și Volodimir Zelensky FOTO X

Familia lui Warren Buffett, un celebru investitor și filantrop american, a anunțat o donație de 500 de milioane de dolari pentru a sprijini Ucraina în lupta sa împotriva Rusiei.

Aceasta este cea mai mare donație făcută vreodată de o persoană sau de o organizație poporului ucrainean.

Howard, fiul lui Warren Buffett, nu se va opri aici: anul acesta intenționează să cheltuiască încă 300 de milioane de dolari, scrie publicația Minval.

Familia lui Buffett admiră curajul și determinarea ucrainenilor care nu cedează agresiunii și propagandei rusești. Ei și-au exprimat, de asemenea, speranța că donația lor va contribui la consolidarea economiei, educației, asistenței medicale și a societății civile din Ucraina.

Averea lui Warren Buffett este estimată la 130 de miliarde de dolari. El ocupă locul 7 în lume în topul Bloomberg Billionaires. În fiecare an, ei donează miliarde de dolari în acțiuni din fondul de investiții Berkshire Hathaway diverselor fundații și organizații care luptă împotriva sărăciei, bolilor, inegalității și problemelor educației.

Buffett este, de asemenea, unul dintre fondatorii Giving Pledge, o fundație care încurajează miliardarii să dea cel puțin jumătate din averea lor unor organizații de caritate în timpul vieții sau după moartea lor.

În același timp, republicanii din Congres continuă să boicoteze proiectul de lege privind ajutorul acordat Ucrainei. Trump a cerut republicanilor să blocheze acordul de care depinde ajutorul pentru Ucraina.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Avertismentul președintelui SUA Joe Biden pentru parlamentarii ce nu vor să aprobe un nou ajutor financiar pentru Ucraina

”Timpul presează” pentru Ucraina în faţa Rusiei, a avertizat marţi preşedintele Joe Biden, cerând Congresului SUA să aprobe de urgenţă un nou pachet pentru Kiev, relatează AFP. „A…

Atentat cu bombă la o brutărie în estul ocupat al Ucrainei: 28 de persoane au murit VIDEO

Serviciile de urgenţă ruse au anunțat duminică, 4 februarie, că bilanțul atacului de sâmbătă, atribuit Ucrainei, asupra unei brutării din oraşul ocupat Lissichansk, în estul ţării, a…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Familia Buffett a devenit cel mai mare donator privat pentru Ucraina. Suma colosală dată Kievului

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă