Prima pagină » Celine Dion este atât de debilă încât nu mai vrea să iasă din casă. Stadiul bolii de care suferă s-a agravat

Celine Dion este atât de debilă încât nu mai vrea să iasă din casă. Stadiul bolii de care suferă s-a agravat

de Roboțelul @ iDOR.info
celine-dion-este-atat-de-debila-incat-nu-mai-vrea-sa-iasa-din-casa.-stadiul-bolii-de-care-sufera-s-a-agravat

Celine Dion este atât de debilă încât nu mai vrea să iasă din casă . Stadiul bolii de care suferă s-a agravat

Data publicarii: 23 August 2023

Data actualizare: 23 August 2023

Conform unei surse din familia artistei, Celine Dion este atât de marcată de boală încât ”nici nu mai vrea să iasă din casă”. 

Există șanse ca Celine Dion să nu mai cânte niciodată în public. Cântăreața de 55 de ani, care a fost diagnosticată cu ”sindromul persoanei rigide”, este din ce în ce mai fragilă, conform Rai News. Conform surselor apropiate familiei, citate de publicația menționată anterior, starea de sănătate a artistei este atât de gravă încât aceasta nici nu mai vrea să părăsească locuința.

”Celine nu a mai fost fotografiată în pubic de aproape 600 de zile și pentru acest lucru există un motiv bine întemeiat. Pășește cu dificultate și este la mila contracțiilor severe care îi cauzează spasme. Spatele ei s-a cocârjat, iar spasmele musculare sunt, câteodată, insuportabile”. 

Conform apropiaților, situația este din ce în ce mai gravă pentru Celine Dion. De curând, sora ei, Linda, s-a mutat în aceeași casă cu ea, pentru a-i oferi îngrijiri și a le ține companiei celor trei fii ai artistei, René-Charles, Eddy și Nelson.

”Când o sun și nu-mi răspunde, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea și îmi spune cât de mult muncește”, a declarat recent altă soră, Claudette, pentru ‘Le Journal de Montreal’: ”Ascultă sfaturile celor mai buni cercetători din domeniu pe această afecțiune. Sincer, eu cred că are nevoie de odihnă. Noi avem încredere în ea. Deocamdată, nu găsim niciun medicament care să dea rezultate, dar este importantă să ne păstrăm speranța”, a mai spus sora lui Celine Dion.

Foto: Getty, Profimediaimages
 

ȘTIRI SIMILARE

ULTIMELE ȘTIRI

VIDEO PROTVPLUS.RO

Groapa – Trailer

Vocea României: Sezonul 11 – Trailer

Visuri la cheie: Sezonul 10 – Trailer

Săriți de pe fix – Trailer

Clanul: Sezonul 3 – Trailer

Imperiul Leilor, Sezonul 4 – Trailer

Ioana Brumar, despre personajul pe care îl interpretează…

I like IT – Activitățile școlare sunt acum mult…

Cine este Alma Coman? Groapa, un nou serial, în…

Vacanțe fără griji. Cum ne ferim de surprize…

Modifică setările cookies

Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications

Get notifications about important news!
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Celine Dion este atât de debilă încât nu mai vrea să iasă din casă. Stadiul bolii de care suferă s-a agravat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type