Prima pagină » Cine este femeia care i-a fost alături lui Cătălin Bordea, după divorț: „Chiar îți mulțumesc. Mi-ai transmis o energie foarte bună”

Cine este femeia care i-a fost alături lui Cătălin Bordea, după divorț: „Chiar îți mulțumesc. Mi-ai transmis o energie foarte bună”

de Roboțelul @ iDOR.info
cine-este-femeia-care-i-a-fost-alaturi-lui-catalin-bordea,-dupa-divort:-„chiar-iti-multumesc.-mi-ai-transmis-o-energie-foarte-buna”

Cătălin Bordea a trecut printr-o situație extrem de dificilă, în urmă cu câteva săptămâni. Celebrul comediant a fost părăsit de către soția sa, într-un moment extrem de neașteptat, la scurt timp după ce acesta s-a reîntors din America Express. Chiar dacă pentru mult timp acesta nu a vrut să accepte sau să confirme vestea, ulterior Bordea le-a mărturisit fanilor săi faptul că de-acum încolo are statutul de burlac. Și, pentru că perioada a fost una cu adevărat devastatoarea pentru el, acesta a fost susținut de către cei mai apropiați prieteni, printre care și Andreea Antonescu. Se pare că între cei doi s-a legat o relație de prietenie foarte strânsă în America Express, astfel încât solista și-a dorit să-i fie alături actorului într-una dintre cele mai grele perioade din viața sa. 

„Eu trebuie să-ți mulțumesc că ai fost alături de mine și în perioada asta care nu s-a terminat, mi-ai mai dat un telefon. Cum se numește asta când te lasă soția. Chiar îți mulțumesc frumos, ai fost foarte empatică, mi-ai transmis o energie foarte bună.”, a declarat Cătălin Bordea în cadrul unui podcast.

„Cu atâtea mulțumiri eu nu sunt obișnuită, dar da, tu știi că am făcut-o cu tot sufletul. Nu mă așteptam ca tu să vrei să menționezi asta la voi în podcast și apreciez, dar știi că,  indiferent de orice, am fost acolo, pentru că am simțit să fiu acolo. Știu cât de dificile pot fi anumite perioade din viața fiecăruia și știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine. Datorită chimiei care a fost între noi, am ales să fiu acolo un umăr pe care te poți sprijini.”, a spus și Andreea Antonescu.

Citește și: Ce spunea Cătălin Bordea despre infidelitate, înainte de divorț. Semnele care ar fi prevestit separarea de Livia Bordea: „Înșelatul ar trebui să fie ilegal”

Cum a anunțat Cătălin Bordea despărțirea

La câteva zile bune după ce zvonurile cu privire la despărțirea sa au început să circule peste tot în mediul online, Cătălin Bordea s-a decis, în final, să confirme despărțirea de Livia. Se pare că acesta a sperat până în ultima clipă la o împăcare, astfel încât actorul a anunțat vestea cea tristă abia după ce actele au fost semnate la notar.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc. ” ,  a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

VEZI și: Cătălin Bordea, dărâmat de durere după divorțul de Livia. Comediantul încearcă să fie optimist: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă…”

Cei doi nu mai țin legătura

În urmă cu ceva timp, când fosta soție a acestuia s-a fotografia direct de pe patul de spital, Cătălin Bordea a dezvăluit atunci că nu avea idee de situația în care aceasta se află, întrucât cei doi nu mai țin legătura.

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 24 aug 2023, 22:12 | Categorie: Vedete




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cine este femeia care i-a fost alături lui Cătălin Bordea, după divorț: „Chiar îți mulțumesc. Mi-ai transmis o energie foarte bună”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă