Prima pagină » Cine este femeia care a făcut istorie în familia regală britanică. A fost aleasă de regele Charles într-un rol special | FOTO

Cine este femeia care a făcut istorie în familia regală britanică. A fost aleasă de regele Charles într-un rol special | FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
cine-este-femeia-care-a-facut-istorie-in-familia-regala-britanica.-a-fost-aleasa-de-regele-charles-intr-un-rol-special-|-foto

27-04-2024 | 18:40

Inquam

Deschide galeria

Regele Charles al III-lea a făcut istorie, marcând o premieră, în momentul în care a onorat-o pe ducesa de Gloucester ca doamnă regală Companion al celui mai nobil Ordin al Jartierei.  

autor

Monarhul britanic a făcut patru noi numiri în Ordinul Jartierei. Pe lângă numirea Lordului Andrew Lloyd-Webber, a Mareșalului Șef al Aerului Lord Peach și a Lordului Kakkar în cel mai vechi și mai înalt Ordin al Cavaleriei din Regatul Unit, monarhul a onorat-o și pe ducesa de Gloucester ca doamnă regală Companion al celui mai nobil Ordin al Jartierei.

Decizia a fost una neașteptată. Ducesa de Gloucester a devenit astfel prima persoană care nu este membru de sânge al familiei regale, care nu este căsătorită cu monarhul sau cu moștenitorul, care a fost numită în această poziție.

Cine este ducesa de Gloucester

În vârstă de 77 de ani, ducesa de Gloucester este soția vărului regretatei regine Elisabeta, prințul Richard, ducele de Gloucester.

Potrivit biografiei sale de pe site-ul oficial al familiei regale, ducesa susține peste 60 de organizații din domeniul artelor, armatei, sportului, sănătății, asistenței sociale și educației.

Citește și

De asemenea, este o figură obișnuită la evenimentele regale, cum ar fi Trooping the Colour, celebrarea anuală a zilei de naștere a monarhului, și a apărut într-o fotografie de grup alături de ceilalți membri ai familiei regale după încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla, în mai 2023.

Ducesa de Gloucester a mai participat de multe ori la Ziua anuală a Jartierei de la Castelul Windsor, întrucât soțul ei este membru din 1997, conform People

Printre ceilalți membri ai familiei regale care fac parte în prezent din Ordinul Jartierei se numără regina Camilla, prințul Edward, prințesa Anne, prințul Andrew, ducele de Kent, prințesa Alexandra și prințul William.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:

Sursa: People

Etichete: Regele Charles al III-lea al Marii Britanii,

Dată publicare: 27-04-2024 16:58

Articol recomandat de sport.ro

Top citite

1 pahar de lapte

Shutterstock

Stiri Diverse

2 Ikaria

Shutterstock

Stiri Diverse

3 economie rusia

Profimedia

Stiri externe

VIDEO VOYO

Alt Text!

Doctor de bine

Ediția 12

20:03

Alt Text!

I like IT

Ediția 12 – 2024

22:04

Alt Text!

Visuri la cheie

Visuri la cheie: Sezonul 10 – Trailer

03:24

Alt Text!

Săriți de pe fix

Săriți de pe fix – Trailer

04:05

Alt Text!

Întrebarea mesei rotunde

Întrebarea Mesei Rotunde, invitat Alex Bogdan

46:35

Alt Text!

Stirile PRO TV

Stirile PRO TV # 19.00 – 26 Aprilie 2024

44:05

Alt Text!

Groapa

Ioana Brumar, despre personajul pe care îl interpretează în serialul Groapa și atmosfera de la filmări

03:37

Alt Text!

I like IT

I like IT – Activitățile școlare sunt acum mult mai interesante pentru cei mici datorită noilor tehnologii

06:07

Alt Text!

Groapa

Cine este Alma Coman? Groapa, un nou serial, în curând pe Pro TV și pe VOYO!

00:59

Alt Text!

Conectat la România

Vacanțe fără griji. Cum ne ferim de surprize neplăcute la cazare și avion

13:28




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cine este femeia care a făcut istorie în familia regală britanică. A fost aleasă de regele Charles într-un rol special | FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type