Prima pagină » De ce nu vrea Kate Middleton să se împace cu Meghan Markle. Ce au de împărțit nurorile Regelui Charles

De ce nu vrea Kate Middleton să se împace cu Meghan Markle. Ce au de împărțit nurorile Regelui Charles

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-nu-vrea-kate-middleton-sa-se-impace-cu-meghan-markle.-ce-au-de-impartit-nurorile-regelui-charles

În urmă cu câteva săptămâni, a fost dezvăluit faptul că Kate Middleton depune eforturi pentru a-i împăca pe cei doi fii ai Regelui Charles. Dacă Prințesa de Wales are inima deschisă pentru Prințul Harry, nu la fel stau lucrurile în cazul lui Meghan Markle. Ce au de împărțit cele două nurori. Foto

Kate Middleton, apropiată de Harry

Odată cu concretizarea legăturii amoroase dintre Meghan Markle și Prințul Harry și retragerea cuplului din Casa Regală britanică, relația acestuia din urmă cu ceilalți membri ai Familiei Regale s-a înrăutățit. În timp, conexiunea dintre Prințul William și fratele său s-a erodat.

Prințul William este foarte retras față de fratele său, printre altele și din cauza faptului că acesta din urmă a făcut dezvăluiri sensibile din familie. Nu vrea să audă deloc despre o împăcare, însă Kate Middleton pare că este de părere că tensiunile sunt temporare.

Prințesa de Wales a continuat să țină legătura cu cumnatul său, chiar dacă partenerul ei de viață a refuzat să facă acest lucru. Se pare că soția viitorului moștenitor al tronului britanic îl încurajează pe Prințul Harry și este de părere că tensiunile vor trece.

„Pe Kate Middleton o deranjează faptul că William și Harry sunt mereu despărțiți, așa că vrea să ia problema în propriile mâini. Ea crede că dușmănia lor a durat destul și că este timpul ca William și Harry să se poarte din nou ca frații”, a declarat o sursă pentru tabloidul Star.

Kate Middleton (stânga) și Meghan Markle (dreapta)

Relația dintre nurorile regelui

Kate Middleton este de părere că cei doi frați încă dispun de suficient timp pentru a repara răul provocat până acum. Mai mult decât atât, prințesa a făcut presiuni pentru încheierea unui armistițiu. Dacă este dispusă să repare relația dintre soțul său și cumnatul ei, nu la fel vrea să procedeze în cazul lui Meghan.

Prințesa de Wales crede că Meghan Markle a fost catalizatorul tuturor tensiunilor dintre cei doi frați englezi. Astfel, relația dintre nurorile Regelui Charles ar putea să nu se vindece niciodată.

„Ei nu au plăcut-o niciodată și au considerat-o mereu intruzivă și prevăzătoare”, a susținut o sursă pentru ziarele mondene din Marea Britanie, informația fiind ulterior preluată de jurnaliști din întreaga lume.

Între timp, Kate Middleton a luat legătura cu Prințul Harry pentru a-l încuraja și a-i transmite să țină capul sus și să nu își facă prea multe griji. Unele voci susțin că eforturile depuse de soția moștenitorului tronului britanic ar fi pe cale să dea roade.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce nu vrea Kate Middleton să se împace cu Meghan Markle. Ce au de împărțit nurorile Regelui Charles

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type