Prima pagină » După lansarea celui mai accesibil telefon pliabil de pe piață, compania Tecno prezintă un telefon rulabil (Phantom Ultimate)

După lansarea celui mai accesibil telefon pliabil de pe piață, compania Tecno prezintă un telefon rulabil (Phantom Ultimate)

de Roboțelul @ iDOR.info
dupa-lansarea-celui-mai-accesibil-telefon-pliabil-de-pe-piata,-compania-tecno-prezinta-un-telefon-rulabil-(phantom-ultimate)

Vă spuneam în urmă cu ceva timp că merită urmărită compania Tecno. Are în portofoliu mai multe smartphone-uri accesibile, majoritatea cu design tineresc, îndrăzneț, dar producătorul are în plan și proiecte ceva mai ambițioase. Tecno a lansat cel mai ieftin smartphone pliabil tip carte de pe piață în cadrul MWC 2023 (Phantom V Fold), dar și un flagship cu cameră portrait retractabilă (Phantom X2 Pro). Ei bine, acum compania a prezentat conceptul lui Phantom Ultimate, un smartphone rulabil ce își extinde diagonala display-ului. Mai jos avem detalii.

Tecno Phantom Ultimate este un smartphone rulabil sub formă de concept momentan. El aduce un singur motor pentru extinderea panoului de la 6.55 inch, la 7.11 inch. Vorbim despre un display LTPO AMOLED cu rezoluție de 2296 x 1596 pixeli, PPI de 388, refresh rate crescut. În formă compactă, atunci când display-ul nu este extins, partea din spate funcționează ca ecran secundar cu funcționalitate Always On Display (AOD).

Dispozitivul are o talie de 9.93 mm și Tecno spune că utilizatorii pot folosi acest smartphone cu o singură mână în formă compactă. Există un spate texturat, iar zona care se extinde e protejată de sticlă rezistentă. Nu avem încă specificații, având în vedere că vorbim momentan despre un concept. E posibil ca Tecno chiar să anunțe un astfel de dispozitiv în viitor, însă, având în vedere că și Phantom V Fold a fost prezentat sub formă de prototip / concept înainte de lansare.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: După lansarea celui mai accesibil telefon pliabil de pe piață, compania Tecno prezintă un telefon rulabil (Phantom Ultimate)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă