Prima pagină » Vivo X Fold 3, cel mai ușor telefon pliabil de pe piață. Cât cântărește

Vivo X Fold 3, cel mai ușor telefon pliabil de pe piață. Cât cântărește

de Roboțelul @ iDOR.info
vivo-x-fold-3,-cel-mai-usor-telefon-pliabil-de-pe-piata.-cat-cantareste

Joi, 11 Aprilie 2024, ora 00:42

1143 citiri

Vivo X Fold 3, cel mai ușor telefon pliabil de pe piață. Cât cântărește

Noul Vivo X Fold 3. FOTO: GSM Arena

Vivo a dezvăluit recent noul său smartphone pliabil, Vivo X Fold 3, care se remarcă prin designul său mai subțire și mai ușor comparativ cu modelul anterior. Cu o greutate de doar 219 grame, Vivo X Fold 3 devine cel mai ușor telefon pliabil de pe piață.

Atât Vivo X Fold 3, cât și versiunea sa Pro, beneficiază de ecrane de înaltă calitate. Ecranul pliabil interior măsoară 8,03 inch, oferind o rezoluție impresionantă de 2.480 x 2.200 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. De asemenea, ecranul exterior are o diagonală de 6,53 inch, o rezoluție de 1.172 x 2.748 și menține aceeași rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Pe partea de performanță, Vivo X Fold 3 este echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2, în timp ce modelul Pro beneficiază de noul chipset Snapdragon 8 Gen 3. Ambele modele oferă opțiuni generoase de memorie RAM și stocare, asigurând o funcționare fluidă și spațiu suficient pentru date, scrie GSM Arena.

Cu ce caracteristici mai vine Vivo X Fold 3

Modelul Pro se distinge prin bateria sa considerabilă de 5.700 mAh, care depășește cu 900 mAh capacitatea bateriei modelului X Fold 2. Varianta standard, X Fold 3, are o baterie ceva mai modestă de 5.500 mAh. În ceea ce privește încărcarea, modelul Pro suportă încărcare rapidă cu fir de 100 W și fără fir de 50 W, în timp ce modelul standard permite încărcare rapidă doar cu fir, la 80 W.

Deocamdată, noile dispozitive Vivo X Fold 3 și X Fold 3 Pro vor fi disponibile exclusiv pe piața din China, cu prețuri care încep de la echivalentul a 895 de euro pentru modelul standard și 1.275 de euro pentru versiunea Pro. Compania nu a oferit informații specifice privind disponibilitatea acestor telefoane pe piețele internaționale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PIB-ul României a crescut cu 2.1% în 2023 – TradeVille

PIB-Ul României A Crescut Cu 2.1% In 2023 PIB-ul României a crescut cu 2.1% în 2023, comparativ cu anul precedent, ajungând la 1,605 mld. RON (321 mld. EUR). Pe categorii de resurse,…

O noua ancheta UE asupra chinezilor. De aceasta data sunt luati in vizor producatorii de turbine eoliene, iar Romania e implicata in aceasta ancheta

Comisarul european Margrethe Vestager a anuntat ca Executivul comunitar a deschis o noua investigatie asupra subventiilor de care au beneficiat producatorii chinezi de turbine eoliene, care sunt…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vivo X Fold 3, cel mai ușor telefon pliabil de pe piață. Cât cântărește

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă