Prima pagină » Erori în lanț în cazul tânărului drogat: Poliția putea să-i rețină permisul și fără test antidrog, iar mașina nu avea asigurare RCA.

Erori în lanț în cazul tânărului drogat: Poliția putea să-i rețină permisul și fără test antidrog, iar mașina nu avea asigurare RCA.

de Redacția @ digi24.ro
erori-in-lant-in-cazul-tanarului-drogat:-politia-putea-sa-i-retina-permisul-si-fara-test-antidrog,-iar-masina-nu-avea-asigurare-rca.

Polițistul Marian Godină susține că ordonă care l-au oprit pentru control pe Vlad Pascu înainte de ai ucide pe cei doi tineri aveau dreptul legal de al duce la medicina legală pentru recoltarea de probe biologice chiar dacă nu aveau un drug test la îndemână și ar putea să -i rețină permisul. Potrivit unor informații obținute de Digi24, polițiștii care l-au oprit pe tânărul nu aveau un aparat drug test și au sunat la dispecerat să ceară unul, dar nu l-au primit. În plus, verificarea mașinii conduce de tânăr, un model de colecție, arată că autovehiculul avea asigurarea obligatorie RCA expirată.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Erori în lanț în cazul tânărului drogat: Poliția putea să-i rețină permisul și fără test antidrog, iar mașina nu avea asigurare RCA.
Autor/Editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă