Prima pagină » Actualizare de securitate pentru August 2023: Galaxy Fold și Galaxy Z Fold 2 primesc cele mai noi patch-uri – Geeki.ro

Actualizare de securitate pentru August 2023: Galaxy Fold și Galaxy Z Fold 2 primesc cele mai noi patch-uri – Geeki.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
actualizare-de-securitate-pentru-august-2023:-galaxy-fold-si-galaxy-z-fold-2-primesc-cele-mai-noi-patch-uri-–-geeki.ro

În lumea tehnologiei, securitatea datelor și a informațiilor este esențială. Samsung, unul dintre giganții industriei smartphone-urilor, își continuă angajamentul de a oferi actualizări de securitate constante pentru dispozitivele sale. Recent, compania a lansat actualizarea de securitate pentru luna august 2023 pentru mai multe dintre telefoanele sale pliabile, inclusiv Galaxy Fold original, Galaxy Fold 5G și Galaxy Z Fold 2.

Detalii despre actualizare

Aceste telefoane pliabile au început să primească noua actualizare de securitate în câteva țări, iar în următoarele zile se așteaptă ca mai multe țări să beneficieze de această actualizare. Concret, Galaxy Fold original primește patch-ul de securitate pentru august 2023 cu versiunea de firmware F900FXXS7HWG1, disponibilă în Brazilia și Franța. Versiunea 5G a Galaxy Fold primește noua actualizare software cu versiunea de firmware F907BXXS7HWG1 în Marea Britanie. Galaxy Z Fold 2, lansat în anul următor, primește actualizarea de securitate pentru august 2023 în Argentina, Bolivia, Brazilia, Paraguay și Uruguay cu versiunea de firmware F916BXXS4JWH3.

Ce aduce nou această actualizare?

Noua actualizare de securitate remediază peste 70 de vulnerabilități de securitate. Dacă dețineți unul dintre aceste telefoane din seria Galaxy Z Fold și locuiți în una dintre țările menționate mai sus, puteți instala noua actualizare pe dispozitivul dvs. Pentru a verifica disponibilitatea noii actualizări, navigați la Setări » Actualizare software și apăsați pe Descarcă și instalează.

Viitorul actualizărilor pentru telefoanele Samsung

Pentru telefoanele sale recente, Samsung promite patru ani de actualizări ale sistemului de operare Android și cinci ani de actualizări de securitate. Cu toate acestea, Galaxy Fold, Galaxy Fold 5G și Galaxy Z Fold 2 sunt dispozitive mai vechi și au primit deja trei actualizări ale sistemului de operare Android. Acestea nu vor primi actualizarea bazată pe Android 14, One UI 6, care se așteaptă să fie lansată mai târziu în acest an.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Actualizare de securitate pentru August 2023: Galaxy Fold și Galaxy Z Fold 2 primesc cele mai noi patch-uri – Geeki.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type