Prima pagină » Sore, primele declarații despre cel de-al doilea copil: O să mai am o fată. Cum și-a revenit după despărțirea de tatăl fiicei sale

Sore, primele declarații despre cel de-al doilea copil: O să mai am o fată. Cum și-a revenit după despărțirea de tatăl fiicei sale

de Roboțelul @ iDOR.info
sore,-primele-declaratii-despre-cel-de-al-doilea-copil:-o-sa-mai-am-o-fata.-cum-si-a-revenit-dupa-despartirea-de-tatal-fiicei-sale

Când nimeni nu se aștepta, Sore a făcut primele declarații despre cel de-al doilea copil pe care urmează să îl aibă. Cântăreața este convinsă că va fi vorba despre o fetiță. Ce a dezvăluit despre relația actuală cu fostul partener de viață și cum a trecut peste despărțire. Foto

Cum a trecut Sore peste despărțire

Sore este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din lumea mondenă. A devenit cunoscută alături de multe alte nume cu care a colaborat de-a lungul timpului, dintre care îi amintim pe: Dorian Popa, Alina Eremia, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Dima Trofim.

Are 34 de ani și este zodia Scorpion. Cântăreața este cunoscută în spațiul public datorită talentului său muzical, dar nu numai. Sore a fost implicată într-o relație romantică cu Mircea Julean timp de opt ani de zile. Rezultatul iubirii dintre cei doi este o fetiță de 7 ani, pe nume Erin.

Când nimeni nu se aștepta, Sore a anunțat pe rețelele sociale despărțirea de tatăl fiicei sale, după opt ani de relație. Cei doi foști parteneri păreau să formeze un cuplu sudat, astfel încât vestea i-a luat pe mulți prin surprindere. Anunțul a fost făcut public însă, abia după un an jumătate de la separare.

Sore a vorbit la podcastul lui Jorge despre circumstanțele despărțirii dintre ea și fostul său partener, dar și despre actuala sa stare privind viața romantică. A reușit să își revină după separare, însă nu are niciun iubit, fiindcă știe exact ce își dorește și nu se compromite.

„Nu trebuie să îți spun cum reacționează un Scorpion când nu e interesat. Eu cred că, dacă nu există chimie din primul moment, indiferent că a deschis gura sau nu, degeaba discutați despre poeți și pictori. Nu, dacă nu e chimie de la început, e degeaba”, a spus Sore.

Sore, Mircea Julean și fiica pe care o au împreună, pe nume Erin

Va deveni, din nou, mamă a unei fetițe

Separarea dintre Sore și Mircea Julean a fost una în termeni rezonabili, departe de atenția presei, și a fost făcută publică abia la un an jumătate de la momentul efectiv al despărțirii. Au comunicat bine când au luat această decizie, astfel încât cântăreața și-a revenit rapid după separare.

Mircea Julean rămâne un tată extraordinar pentru copila pe care o are împreună cu Sore. Micuța Erin îl vede ca pe un erou și are dreptate, susține mama ei. Astăzi, părinții fetiței sunt prieteni mai buni decât erau în timpul relației, însă doar atât.

Pe de altă parte, Sore este pregătită să își refacă viața romantică. Mai mult decât atât, este convinsă că va fi mamă și pentru o altă fetiță, aspect pe care l-a discutat și cu Erin, potrivit spuselor sale.

„Știu că o să mai am o fată. E un lucru pe care îl simt și de care sunt convinsă. Așa simt eu. Și Erin știe asta. Mi-a zis: Deși nu îmi doream frați sau surori, accept o surioară. Evident, ca orice mamă, cred că mă pricep cu fetițele, dar și dacă e băiat, învăț”, a dezvăluit Sore.

Cântăreața a explicat că în anul 2023 a devenit mult mai conștientă de tot ce se întâmpla în viața ei, lucru care a ajutat-o și pe partea de familie, în mod special în ceea ce privește parentingul.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sore, primele declarații despre cel de-al doilea copil: O să mai am o fată. Cum și-a revenit după despărțirea de tatăl fiicei sale

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă