Prima pagină » realme GT5 apare într-un teaser oficial pe nuanța Quicksilver Mirage și arată tare bine (Video)

realme GT5 apare într-un teaser oficial pe nuanța Quicksilver Mirage și arată tare bine (Video)

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-gt5-apare-intr-un-teaser-oficial-pe-nuanta-quicksilver-mirage-si-arata-tare-bine-(video)

Realme GT5 va debuta pe 28 august, după cum am aflat în urmă cu câteva zile. Era de așteptat ca producătorul să dea startul unei campanii de teasing pentru acest model așteptat și iată că azi au apărut imagini și chiar un clip video oficial ce pune în lumina reflectoarelor noul model. Am aflat în trecut că se va folosi o soluție numită „Miracle Glass”, care va face ca terminalul să fie mai rezistent. În teasere apare pe nuanța Quicksilver Mirage și arată tare bine! Mai jos avem detalii.

Cu această ocazie designul adoptat de smartphone este confirmat. Față de predecesor, apare aici un modul foto generos care se întinde pe toată lățimea terminalului. Lângă camere există și o zonă LED inaugurată de realme GT3, prin intermediul căreia vom primi feedback luminos atunci când primim notificări sau chiar când ne aflăm într-o sesiune de gaming.

Nuanța Quicksilver Mirage e foarte interesantă și pare să își schimbe tonalitatea în funcție de iluminarea din încăpere. Cât despre specificații, ele sunt deja cunoscute. realme GT5 va primi un display de 6.74 inch în diagonală cu rezoluție 1.5K și refresh rate crescut (120Hz, poate chair 144Hz).

Sub capotă ar trebui să primim un procesor Snapdragon 8 Gen 2, până la 24 GB de memorie RAM LPDDR5X și 1 TB de stocare UFS 4.0. Ar exista două versiuni diferite, una ce implică o baterie de 4600 mAh ce se încarcă la 240W pe fir, dar și una ce aduce o unitate de 5200 mAh și se va încărca la 150W pe fir.

În spate se află un senzor principal Sony IMX890 de 50 MP,  unul ultrawide de 8 MP, dar și o cameră de 2 MP (posibil bokeh). Aflăm mai multe detalii legate de realme GT5 pe 28 august.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: realme GT5 apare într-un teaser oficial pe nuanța Quicksilver Mirage și arată tare bine (Video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă