Prima pagină » Realme GT Neo 6 pregătit pentru lansare; Specificații de top și pre-comandă deschisă în China

Realme GT Neo 6 pregătit pentru lansare; Specificații de top și pre-comandă deschisă în China

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-gt-neo-6-pregatit-pentru-lansare;-specificatii-de-top-si-pre-comanda-deschisa-in-china

Realme este pe cale să lanseze modelul GT Neo 6, care acum este listat pentru pre-comandă pe JD.com, cel mai mare retailer online din China. O imagine a scăpat pe internet, dezvăluind câteva dintre specificațiile cheie ale telefonului.

Potrivit listării, realme GT Neo 6 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 8s Gen 3, marcând prima dată când realme folosește acest chipset performant într-unul dintre telefoanele sale. Așteptările sunt mari și în ceea ce privește încărcarea rapidă, telefonul urmând să suporte o putere de până la 120W, și va oferi până la 1 TB de stocare internă.

Realme GT Neo 6 disponibil pentru pre-comandă; Specificații de top dezvăluite

Deși realme a certificat deja un smartphone cu încărcare de 120W acum mai bine de o lună, prezumția că modelul RMX3852 ar fi chiar GT Neo 6 s-a confirmat acum. Această capacitate de încărcare este oarecum mai modestă comparativ cu alte modele superioare ale seriei GT, care beneficiază de rate de încărcare de 150W sau chiar 240W.

Chipsetul Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 ales pentru GT Neo 6 nu vine ca o surpriză, având în vedere că realme a favorizat consistent platformele avansate de la Qualcomm. Acest nou chipset este un pas înainte față de Snapdragon 8 Gen 2, oferind eficiență îmbunătățită, deși nu se ridică la nivelul lui Snapdragon 8 Gen 3.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Realme GT Neo 6 pregătit pentru lansare; Specificații de top și pre-comandă deschisă în China

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă