Prima pagină » Samsung va lansa un telefon rulabil în 2025, ce integrează camera sub ecran

Samsung va lansa un telefon rulabil în 2025, ce integrează camera sub ecran

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-va-lansa-un-telefon-rulabil-in-2025,-ce-integreaza-camera-sub-ecran

Ideea de telefon rulabil revine periodic în media, deşi nu am mai văzut un astfel de model nou sau prototip de ceva vreme. Acum se zvoneşte că Samsung va intra din nou în acest segment, prin intermediul unui telefon lansat în 2025.

Până acum doar OPPO a activat în această zonă prin telefonul rulabil OPPO X 2021, în vreme ce Moto a cochetat cu ideea printr-un prototip RIZR prezentat la MWC 2023, în Barcelona. Samsung s-a mulţumit mai degrabă cu prototipuri de ecrane provenite de la ramura Samsung Display. Zvonacul Revegnus scrie că firma sud coreeană va începe producţia în masă de telefoane cu ecran rulabil până în 2025.

Viitoarele terminale vor folosi o cameră integrată sub ecran, UPC (Under Panel Camera), nu chiar diferită de ce oferă Galaxy Z Fold-urile. Se pare că noile telefoane rulabile vor avea şi un ecran cu design edge to edge, muchie cu grosime zero practic. Samsung a dezvăluit încă din 2022 prototipuri de rulabile, că Samsung Flex S şi Flex G, pe care le vedeţi mai jos.

Mai mult de atât, în 2023 a prezentat un panou flexibil rulabil OLED de 12.4 inch, care se întinde de la 49 mm la 254.4 mm. Evoluţia e importantă, deoarece Samsung va produce aceste panouri şi pentru alte companii.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung va lansa un telefon rulabil în 2025, ce integrează camera sub ecran

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă