Prima pagină » Delia a scos cel mai controversat clip din carieră, pentru piesa Sirena Apelor. Fanii au reacţionat: „Film de groază!”

Delia a scos cel mai controversat clip din carieră, pentru piesa Sirena Apelor. Fanii au reacţionat: „Film de groază!”

de Roboțelul @ iDOR.info
delia-a-scos-cel-mai-controversat-clip-din-cariera,-pentru-piesa-sirena-apelor.-fanii-au-reactionat:-„film-de-groaza!”

Cel mai recent videoclip lansat de Delia pentru piesa „Sirena Apelor” a stârnit reacţii de tot felul în online. 

Delia a pus din nou internauţii pe jar! În urmă cu o zi a lansat videoclipul piesei „Sirena Apelor” în care apare îmbrăcată toată în latex, inclusiv peste unghii, cu cercei în sprâncene şi un machiaj dramatic, strident, nu pe placul tuturor. Altfel spus, artista şi-a dorit să intre în rolul unei sirene, doar că regia videoclipului nu a încântat pe toată lumea. Şocant a fost momentul când Delia apare muşcând dintr-o bucată de carne crudă, în timp ce fixează camera cu o privire pătrunzătoare.

                                     

Videoclipul îndrăzneț, din care nu lipsesc cadrele controversate, este un cover după Conte Casanova şi este semnat de Bogdan Daragiu. Practic, în videoclip, Delia este o sirenă modernă, fantastică, venită din viitor, îmbrăcată în latex şi cu lentile all-black, cu un look grunge şi înspăimântător în acelaşi timp.

„Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de ‘joacă’ ideal. Sirena Apelor este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei”, a spus Delia pentru ProFM.

Pe Facebook, internauții au început să o atace pe artistă. „Ferească Dumnezeu. Păcat de vocea ta”; „Oribil video, oribilă melodia. Deci gata, s-a zis cu melodiile bune. Nu mai poți”; „Sirena din iad, pe bune, ce mesaj e ăsta?!”; „Film de groază”; „Cu siguranță știi că nu e bună deloc melodia. Presupun că știi. Ai alte piese mult mai bune pe ai asta ai făcut-o să faci mișto de fani”.

Videoclipul a avut parte şi de comentarii pozitive, mai ales pe YouTube: „Nu mă pot opri să o ascult. O piesă fantastică, Delia”; „Este genial, Delia”; „Nu mă așteptam să-mi placă, dar e ceva bun”; „Doamne, cât de hipnotică e, cred că am ascultat-o deja de 100 de ori”; „Bestial de mișto sună”; „Interesant, o combinație de stiluri, original”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Delia a scos cel mai controversat clip din carieră, pentru piesa Sirena Apelor. Fanii au reacţionat: „Film de groază!”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă