Prima pagină » Andreea Antonescu, refuzată de Bordea! A vrut să-l combine cu mesaje la 12 noaptea, dar comediantul i-a spus pas. Ce îi spunea artista despre fostul său partener, Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu, refuzată de Bordea! A vrut să-l combine cu mesaje la 12 noaptea, dar comediantul i-a spus pas. Ce îi spunea artista despre fostul său partener, Victor Vrînceanu

de Roboțelul @ iDOR.info
andreea-antonescu,-refuzata-de-bordea!-a-vrut-sa-l-combine-cu-mesaje-la-12-noaptea,-dar-comediantul-i-a-spus-pas.-ce-ii-spunea-artista-despre-fostul-sau-partener,-victor-vrinceanu

Recent divorțat de Livia, Cătălin Bordea a devenit numaidecât ținta Andreei Antonescu. Separată și ea de tatăl fetiței sale, jurnalistul Victor Vrînceanu, a crezut că „pune mâna” pe o „prospătură”, însă n-a fost deloc așa. 

Andreea Antonescu a încercat să-l combine pe Cătălin Bordea

Andreea Antonescu a încercat să-l combine pe Cătălin Bordea

Andreea Antonescu a pus ochii pe Bordea și imediat ce s-a aflat de divorțul acestuia, jumătatea brunetă a trupei Andrei l-a „atacat”. Chiar la propriu, căci a vrut să pună mâna pe el și să-l facă de-o cucerire. Numai că planurile nu i-au ieșit exact așa cum a vrut. Click! are detalii incredibile despre episoadele „fierbinți” de la miezul nopții!

Surse apropiate din anturajul lui Cătălin Bordea dezvăluie că Andreea Antonescu a început să îi dea mesaje în toiul nopții să îi spună că îl susține în tot procesul greoi al despărțirii de Livia, încercând să-i fie alături. Desigur, planurile artistei erau altele! Dintr-un mesaj în altul, discuțiile dintre cei doi s-au transformat în flirturi de ore întregi toată noaptea.

Conform acelorași surse, Bordea era tentat în primă fază de o aventură cu Antoneasca, dar a renunțat când a văzut că aceasta vorbește foarte urât de tatăl fetiței sale, Victoria, jurnalistul Victor Vrînceanu. Comediantul a considerat că este ceva în neregulă în momentul în care artista a început să-l denigreze pe Victor Vrînceanu și s-a temut să o apuce cu ea pe…alte căi! 

„M-a zăpăcit cu mesaje toată noaptea” 

Bodea le-ar fi spus apropiațior, extrem de deranjat de situația în sine, că se simte agasat de mesajele Andreei Antonescu, care insista din toate puterile să se lege ceva între ei. Mesajele pe care i le trimitea artista nu erau deloc unele banale, aceasta exprimându-și clar dorințele arzătoare în privința lui Bordea. Pe românește, voia din tot dinadinsul o aventură de zile mari, după cum chiar Bordea a povestit, în anturajele lui. 

Deși s-a gândit că Antoneasca n-ar fi deloc o partidă rea, lui Bordea i „s-au aprins beculețele” rațiunii atunci când artista a început, din aproape în aproape, să-l critice pe jurnalistul Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale, Victoria Venice. 

 „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor. 

Vă reamintim că Bordea și Livia au divorțat la notar în urmă cu puțin timp, iar artista a fost surprinsă, recent, în compania lui Spike, cel care le-a fost și cavaler de onoare la nuntă și care, culmea, era bun prieten cu comediantul. 

Și Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu la numai câteva luni de când au devenit părinți, cei doi rămânând în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună, Victoria. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andreea Antonescu, refuzată de Bordea! A vrut să-l combine cu mesaje la 12 noaptea, dar comediantul i-a spus pas. Ce îi spunea artista despre fostul său partener, Victor Vrînceanu

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type