Prima pagină » Android 14 (Beta) sosește la nivel global pentru Xiaomi 13, 13 Pro și seria Xiaomi 12T

Android 14 (Beta) sosește la nivel global pentru Xiaomi 13, 13 Pro și seria Xiaomi 12T

de Roboțelul @ iDOR.info
android-14-(beta)-soseste-la-nivel-global-pentru-xiaomi-13,-13-pro-si-seria-xiaomi-12t

În ultimii ani Google a lansat noi versiuni Android, în variantă stabilă, în luna august. Totuși, 2023 e diferit, în acest an noua versiune a OS-ului sosește oficial odată cu lansarea seriei Pixel 8, programată deja pentru data de 4 octombrie. Ceilalți producători de telefoane lucrează deja la propriile build-uri, însă și au oferit posibilitatea utilizatorilor să se alăture fazei de dezvoltare prin programe Beta. Azi aflăm că Xiaomi dă startul unui astfel de program la nivel global începând de azi. Mai jos avem detalii.

Recent OnePlus a oferit acces la programul Beta pentru testarea Android 14 pentru utilizatorii săi. Pare că Xiaomi urmează exemplu și oferă acum Android 14 pe flagship-urile sale, seriiale Xiaomi 13 și Xiaomi 12T. Totuși, update-ul e disponibil doar pentru anumiți utilizatori ce fac parte din programul „Mi Pilot”. 

Fișierele pentru actualizare sunt disponibile pe serverele Xiaomi, dar nu pot fi instalate de către toți utilizatorii. Odată inițiată actualizarea va fi verificat contul Xiaomi, IMEI-ul telefonului și numărul serial asociat cu testerii din programul menționat mai sus. 

Deși se oferă acces la Android 14, telefoanele rămân la versiunea MIUI 14 ca interfață. Noua iterație MIUI ar urma să fie prezentată în luna noimebrie, odată cu seria de telefoane Xiaomi 14. Nu îmi dau seama dacă utilizatorii din România pot face parte din programul „Mi Pilot” pentru a încerca Android 14, dar ai toate informațiile legate de acest aspect aici.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Android 14 (Beta) sosește la nivel global pentru Xiaomi 13, 13 Pro și seria Xiaomi 12T

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă