Prima pagină » AOC lanseaza primul monitor de gaming portabil din portofoliu – Arena IT

AOC lanseaza primul monitor de gaming portabil din portofoliu – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
aoc-lanseaza-primul-monitor-de-gaming-portabil-din-portofoliu-–-arena-it

AOC Gaming 16G3 foloseste un ecran IPS si are o diagonala de 15.6inch.

Acesta este dedicat gamingului din deplasare si poate fi conectat atat la laptopuri cat si la console sau telefoanele mobile. 16G3 ofera o rata de reimprospatare de 144 Hz si un timp de raspuns de 4 ms (cu optiunea Overdrive activata), avand o luminozitate de 250 cd/m² si un raport de contrast de 1000:1, acest monitor asigura afisarea culorilor puternice, a luminilor captivante si a umbrelor in toata splendoarea lor, indiferent daca se afla in interior sau in exterior.

Cantareste putin sub 1.1Kg si o grosime de 11.5mm astfel ca este usor de transportat in majoritatea gentilor si ofera o husa captusita pentru transport. Suportul reglabil inclus va ajuta reglarea unghiului optim pentru fiecare utilizator iar functia auto-pivot va detecta automat orientarea monitorului: portret sau peisaj.

Acesta dispune si de 2 difuzoare integrate de 1W si o mufa de iesire pentru casti. Prezinta un port microHDMI pentru intrare si doua porturi USB tip C: unul pentru incarcare si unul pentru conectare la diverse surse. Portul USB accepta DisplayPort AltMode.

Va fi disponibil incepand cu luna octombrie la un pret recomandat de 1536RON.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: AOC lanseaza primul monitor de gaming portabil din portofoliu – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă