Prima pagină » Probleme la Vocea României între Horia Brenciu şi Tudor Chirilă? De la ce a plecat totul: „Am vrut să te salvez”

Probleme la Vocea României între Horia Brenciu şi Tudor Chirilă? De la ce a plecat totul: „Am vrut să te salvez”

de Roboțelul @ iDOR.info
probleme-la-vocea-romaniei-intre-horia-brenciu-si-tudor-chirila?-de-la-ce-a-plecat-totul:-„am-vrut-sa-te-salvez”

Situație tensionată în ediția de vineri, 15 septembrie, de la Vocea României 2023. Horia Brenciu și Tudor Chirilă au fost implicați într-un schimb de replici neașteptat. Totul s-a întâmplat în timp ce, pe scenă, cânta o voce desprinsă parcă din Rai. „Îmi cer scuze, dar nu îmi pare rău!”.

Horia Brenciu și Tudor Chirilă, în conflict

În vârstă de 33 de ani, o actriță de la teatrul Excelsior a făcut senzație pe scena de la Vocea României 2023, în ediția de vineri, 15 septembrie. A reușit să întoarcă toate scaunele, însă momentul nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit unii, fiindcă între Horia Brenciu și Tudor Chirilă apele n-au fost tocmai liniștite.

S-a întâmplat la prestația Anei Maria Udroiu. Tânăra actriță de la teatrul Excelsior i-a impresionat pe antrenori, însă cel mai tare pe solistul trupei Vama. Concurenta a mărturisit că la teatru i s-a confirmat că are talent muzical, motiv pentru care și-a luat inima-n dinți și s-a prezentat la Vocea României 2023.

Ana Maria Udroiu a interpretat în ediția de vineri, 15 septembrie, piesa „Mein Herr”. Toți antrenorii au fost impresionați de talentul tinerei, doar că lupta pentru integrarea ei în echipele antrenorilor a fost „umbrită” de un moment de rivalitate între Horia Brenciu și Tudor Chirilă.

Solistul trupei Vama a fost total mișcat de vocea parcă desprinsă din basme a Anei Maria Udroiu, însă nu a putut să o convingă să se alăture celorlalți concurenți din echipa lui, fiindcă Horia Brenciu l-a blocat chiar când acesta a ales să se întoarcă cu scaunul.

Ana Maria Udroiu a impresionat la Vocea României 2023

Ana Maria Udroiu a întors toate scaunele cu piesa interpretată, însă Tudor Chirilă nu a putut să își susțină discursul prin care să o convingă să meargă în echipa lui. Horia Brenciu a apăsat butonul cu care l-a blocat pe colegul său din juriu, conștient fiind că talentul concurentei l-a impresionat pe acesta.

„Bine ai venit, Ana! Eu nu am știut că Tudor e plecat. M-am întors că mi se părea că te duci ușor spre Tudor și am vrut să te salvez”, a spus Smiley, susținându-l pe Horia Brenciu.

Tudor Chirilă a explicat că a fost blocat de Horia Brenciu, fiind complet dezamăgit de situație, dar oferindu-se să o ajute pe concurentă să ia decizia potrivită pentru ea la Vocea României 2023.

„Îmi cer scuze că l-am blocat pe colegul meu, dar nu îmi pare rău!”, s-a exprimat Horia Brenciu, explicându-i tinerei actrițe că vrea să aleagă echipa lui, unde nu va avea parte doar de antrenori, ci și de prieteni.

Irina Rimes a intervenit și i-a spus lui Horia Brenciu că a plictisit-o deja pe actriță cu discursul său. În cele din urmă, în ciuda micului conflict dintre antrenori, Ana Maria Udroiu a ales să continue experiența alături de Smiley, care se pare că a cucerit-o nu cu prea multe vorbe.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Probleme la Vocea României între Horia Brenciu şi Tudor Chirilă? De la ce a plecat totul: „Am vrut să te salvez”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă