Prima pagină » Cât va costa Samsung Galaxy S23 FE la debut? Am aflat suma de comercializare din SUA pentru noul model Fan Edition

Cât va costa Samsung Galaxy S23 FE la debut? Am aflat suma de comercializare din SUA pentru noul model Fan Edition

de Roboțelul @ iDOR.info
cat-va-costa-samsung-galaxy-s23-fe-la-debut?-am-aflat-suma-de-comercializare-din-sua-pentru-noul-model-fan-edition

Samsung urmează să anunțe pe 4 octombrie mai multe dispozitive din gama Fan Edition (FE). Se pare că în acest an vor debuta tablete Galaxy Tab S9 FE, o pereche de căști Buds FE, dar și smartphone-ul Galaxy S23 FE. Terminalul a avut parte de scăpări însemnate până acum, făcându-și chiar apariția în postere oficiale. Ei bine, azi aflăm cât ar putea costa telefonul la debut în SUA, dar și o posibilă sumă de comercializare pentru Europa. Mai jos avem detalii. 

Conform publicației MySmartPrice telefonul se va vinde în SUA, în configurație de bază, pentru 599 de dolari. Problema ar fi că în Europa ar trebui să fie mai scump, suma vehiculată fiind de aproximativ 699 de euro. Pentru comparație îl avem pe Galaxy S23, mignonul din seria cu același nume, care costă în SUA 749 de dolari, iar în Europa se vinde pentru 949 de euro (preț recomandat). 

E doar o speculație, evident, iar indicat ar fi să privim cu o ușoară incertitudine informațiile până la debutul oficial al telefonului. Până acum am aflat că Galaxy S23 FE va aduce un procesor Exynos 2200 în Europa, dar în SUA va fi vândut cu CPU Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. Telefonul primește un display de 6.4 inch AMOLED, cu refresh rate de 120Hz și luminozitate de până la 1450 nits.

Sub capotă s-ar afla 8 GB de memorie RAM LPDDR5, 128 GB sau 256 GB de stocare UFS 3.1, iar în spate vom primi o cameră wide de 50 MP, una ultrawide de 12 MP, dar și un senzor telephoto de 8 MP ce oferă zoom optic 3X. Camera selfie ar avea 10 MP, iar Galaxy S23 FE ar primi certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Sub capotă s-ar afla o baterie de 4500 mAh ce suportă alimentare la 25W pe fir. Terminalul va fi disponibil pe nuanțe precum Graphite, Mint, Purple, White, Indigo și Tangerine.

Mai multe detalii despre cel mai nou telefon Fan Edition aflăm pe 4 octombrie, în cadrul evenimentului de lansare.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cât va costa Samsung Galaxy S23 FE la debut? Am aflat suma de comercializare din SUA pentru noul model Fan Edition

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă