Prima pagină » Cât va costa cel mai ieftin telefon Nothing? Modelul Phone (2a) sosește oficial pe 5 martie

Cât va costa cel mai ieftin telefon Nothing? Modelul Phone (2a) sosește oficial pe 5 martie

de Roboțelul @ iDOR.info
cat-va-costa-cel-mai-ieftin-telefon-nothing?-modelul-phone-(2a)-soseste-oficial-pe-5-martie

Cu pași repezi ne apropiem și de lansarea lui Nothing Phone 2a, primul telefon de buget al companiei Nothing, așteptat să debuteze pe data de 5 martie 2024. Am tot avut leak-uri ale sale, iar astăzi descoperim și detalii despre prețul de comercializare din Europa, asta pentru că în primă fază nu va sosi în SUA.

Nu mai prelungim misterul și aflăm că Nothing Phone (2a) va fi comercializat la suma de 349 euro pe piața europeană, asta în configurația de bază cu 8 GB RAM și 128 GB stocare. Modelul superior cu 12 GB RAM și 256 GB stocare flash va fi găsit la 399 euro, iar ca și culori putem alege dintre alb sau negru.

La fel ca și celelalte modele din portofoliu și acesta va păstra design-ul transparent, cât și iluminarea glyph, fiind elementul care îl face să iasă în evidență în mulțimea de smartphone-uri de pe piață. Ca dotări vom primi un ecran AMOLED 120Hz de 6.7 inch, procesor MediaTek Dimensity 7200 și cameră frontală de 32 mpx IMX615.

În spate avem 50 mpx wide Samsung S5KGN9 și 50 mpx ultra-wide Samsung S5KJN1. Întrebarea este acum dacă ai prefera un Nothing Phone 1 la 1799 lei sau ai plăti 1700 lei pe Nothing Phone (2a) cu dotări mai slabe. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cât va costa cel mai ieftin telefon Nothing? Modelul Phone (2a) sosește oficial pe 5 martie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă