Prima pagină » Cât ar costa ASUS Zenfone 11 în Europa? Telefonul a fost listat de un retailer din Cehia

Cât ar costa ASUS Zenfone 11 în Europa? Telefonul a fost listat de un retailer din Cehia

de Roboțelul @ iDOR.info
cat-ar-costa-asus-zenfone-11-in-europa?-telefonul-a-fost-listat-de-un-retailer-din-cehia

ASUS a confirmat deja lansarea smartphone-ului Zenfone 11 Ultra. El vine pe 14 martie, săptămâna viitoare, iar înainte de lansare iată că telefonul a fost listat deja de un retailer din Cehia. Cu această ocazie vedem care ar fi prețul de comercializare al telefonului din Europa. Mai jos am toate detaliile.

Conform leak-ului vor exista două variante diferite din punct de vedere al configurației pentru Zenfone 11 Ultra. Varianta de bază are 12 GB RAM și 256 GB de stocare, iar prețul său ar fi de aproximativ 986 de euro. Apare listată și o variantă de top ce implică 16 GB RAM și 512 GB de stocare, iar aceasta costă aproximativ 1045 de euro

Publicația YTECHB susține că ar fi vorba chiar despre prețuri promoționale, iar costurile ar putea fi mai mari în alte regiuni. Despre specificații nu sunt prea multe de spus. Designul frontal dezvăluit de certificări e leit cu cel de la ROG Phone 8 Pro.

Spatele se va schimba: nuanţe noi, dispar LED-urile cool, dar rămâne modulul foto cu design inedit. Dispar şi butoanele de gaming şi al doilea port USB-C. Iar refresh rate-ul scade de la 165 Hz la 144 Hz. 

Sub capotă ar trebui să primim un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, o baterie de 5500 mAh, iar alimentarea se va realiza la 65W pe fir, respectiv 15W wireless. Setup-ul foto ar aduce o cameră principală cu senzor Sony IMX890 şi stabilizare cu gimbal, iar interesant e că telefonul va avea jack audio și difuzoare stereo. 

Aflăm mai multe detalii pe 14 martie!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cât ar costa ASUS Zenfone 11 în Europa? Telefonul a fost listat de un retailer din Cehia

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă