Prima pagină » Câți copii are Horia Brenciu. Imagini rare cu juratul de la Vocea României și familia

Câți copii are Horia Brenciu. Imagini rare cu juratul de la Vocea României și familia

de Roboțelul @ iDOR.info
cati-copii-are-horia-brenciu.-imagini-rare-cu-juratul-de-la-vocea-romaniei-si-familia

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Mulți nu știu că artistul se mândrește și pe plan personal, nu doar pe cel profesional, având o familie minunată și numeroasă! Iată toate detaliile despre solistul îndrăgit de toți românii

Ți-ar putea plăcea și: Cum se înțeleg Theo Rose şi Horia Brenciu la Vocea României 2023: „M-a surprins să aflu că nici eu nu vorbesc puțin” EXCLUSIV VIDEO

Brenciu, un familist convins

Horia Brenciu este mai împlinit ca niciodată, mai ales că este înconjurat doar de oameni care îl iubesc și îl apreciază.

Horia formează un cuplu cu Alice Dumitrescu, o femeie discretă care apare rareori în fața micilor ecrane.

Cei doi formează un cuplu discret, iar împreună au patru copii, însă doar unul este biologic.

Alice Dumitrescu este mamă a două fete dintr-o căsnicie anterioară, iar băiatul pe nume Toma este adoptat, în timp ce Mina este fiica biologică a celor doi.

De mai bine de 15 ani, Horia și Alice trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Horia este un om empatic și grijuliu, iar rolul de tată i se potrivește perfect.

Vezi și: Motivul pentru care Theo Rose a fost mutată cu Horia Brenciu la Vocea României. De ce nu mai face echipă cu Smiley

Mina, singurul copil biologic al artistului

Chiar dacă dintre cei patru copii, doar unul singur este biologic, cei doi îi iubesc la fel de mulți pe toți, lucru care se poate observa din postările acestuia, iar de fiecare dată când are timp liber preferă să stea în compania familiei lui.

Astfel, Mina este fiica biologică a celor doi, în timp ce Andreea și Maria, fetele cele mari aparțin din prima căsnicie a lui Alice Dumitrescu.

Pentru că iubesc copiii, cuplul a decis să înfieze un băiețel, pe Toma, proces care nu a fost simplu, Horia și soția lui s-au chinuit mai bine de doi ani pentru a pune la punct toate actele necesare.

Abia după opt ani de relație, Horia și Alice au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, însă cel mai important lucru este să fie armonie în familie și iubire, ceea ce cu siguranță există în casa cântărețului.

Citește și: Câți copii are Tudor Chirilă. Imagini rare în familie cu juratul de la Vocea României




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Câți copii are Horia Brenciu. Imagini rare cu juratul de la Vocea României și familia

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă